Image

LEVEN VANUIT JOUW KRACHT 

Feel great. Stand strong. Ook in 2023 helpen wij jou om te leven vanuit jouw kracht door te werken aan de belangrijkse relatie die er is, namelijk de relatie je hebt met jouw lichaam. Jouw relatie met je lichaam is bepalend voor de kwaliteit van jouw leven. Voeding, slaap en bewegen. Het ligt allemaal binnen jouw cirkel van invloed. Ga je jouw metabolisme een reset geven met sportvasten? Je leert je lichaam niet alleen weer te schakelen tussen suiker- en vetverbranding. Na de kuur heb je ook een mooie gelegenheid om per voedingsgroep te kijken naar verborgen intoleranties. Met Trojan Workout maak je niet alleen je spieren sterker, maar ook je geest. En onze Krav lessen veranderen de wijze hoe jij je naar anderen toe verhoudt. Aan de slag!

SPORTVASTEN

Afbeelding

Sportvasten is een tiendaagse sport en detox programma. Vasten is van alle tijden en culturen. Traditioneel is de vastentijd een periode van bezinning en stilstaan bij een ander. Honger maakt niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme impact. Emoties worden scherper en gedachten luider. Een prachtige uitdaging om je gedachten te observeren, je draagkracht te vergroten en je overtuigingen oordeelvrij te kunnen beluisteren. Daarnaast geeft het ook je lichaam een reset omdat het meer tijd krijgt om afvalstoffen te verwerken. Je krijgt meer energie en je valt af doordat je lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding schakelt. En omdat je bloedsuikerspiegel niet meer op en neer gaat ervaar je meer mentale rust. Als je doorgaat om jouw lichaam te trainen  weer metabool flexibel te worden, zal je merken dat je niet meer de hele dag met eten bezig bent. Wat een vrijheid! 


Martijn is samen met de grondlegger van het sportvasten in Nederland een speciaal programma aan het ontwikkelen: 'Het Trojan vast-programma'. Dat is sportvasten, maar dan met Trojan Sets ipv hardlopen/cardio training. Het effect? Vetverlies, ontgiften én een explosieve toename in je kracht. In februari start de eerste groep en jij kunt je hierbij aansluiten. In plaats van hardlopen, doe je elke dag een (aangepaste) Trojan Set. De eerste groep start binnenkort. WIl je daaraan meedoen? Mail dan naar m.bos@trojanpower.nl.

EEN 10 WEEKSE VECHTCURSUS VOOR MANNEN

Afbeelding

In reactie op #notme en de IKMF Stay Away 10-weekse zelfverdedigingscursus voor vrouwen, kregen wij de vraag waarom dit niet voor mannen werd gegeven. Ons antwoord daarop vindt plaats vanaf 27 januari op de vrijdagavond. Dit zijn de introductielessen tot Krav Maga waarin mannen spelenderwijs (opnieuw) in contact komen met hun vechtlust, een goede basis in zelfverdediging opbouwen en hun conditie en zelfvertrouwen een boost geven. Je kan gewoon langskomen of op 27 januari met #KRAV101 beginnen en daarna kijken of je door wilt gaan met de volledige cursus. 


Met #KRAV101 ben je binnen 2 uur (opnieuw) in contact met je vechtlust, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar nog lol in ook. Reguliere lessen duren 1 uur en 15 minuten. Een betere vrijdagavond is er niet!

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

#KRAV101| MEN ONLY

19.00 - 21.00 uur


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar lol in. Een betere vrijdagavond is er niet!


Kosten 25,- EUR voor #KRAV101 of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Krav for men cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

KRAV FOR MEN | 10 weken

19.00 - 20.15 uur


Na #KRAV101 heb je de smaak te pakken. Je gaat door om de basis van Krav Maga te beheersen, jouw veiligheid te vergroten en daarbij je conditie een boost te geven. Hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

NOOIT MEER BANG

Met een 2 uur durende seminar of een 10 weekse cursus zelfverdediging ben je als vrouw weer in contact met je vechtlust, een primaire bron van kracht die door generaties van socialisatie in slaap is gebracht. Ervaar wat het voor je doet als je deze kracht hervindt. 

Afbeelding

#NOTME| WOMEN ONLY

11.00 - 13.00 uur


Binnen 2 uur

 weet je waar jouw grenzen liggen en wat je moet doen als iemand die overschrijdt. 


Kosten 25,- EUR voor #notme of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Stay Away cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

STAY AWAY | 10 weken

11.00 - 12.15 uur


Na #notme heb je de smaak te pakken. Je gaat door om jouw persoonlijke kracht te ontwikkelen. Een betere investering in jezelf is er niet. En hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

De laatste


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


BAM!

Ik val maar meteen met de deur in huis, ik trek de pleister er maar gewoon in één ruk af, ik zet de bearhug maar flink aan: dit zal mijn laatste column zijn. Althans, voor de nieuwsbrief van TPA. 


Al heel vaak ben ik begonnen aan deze tekst, en net zo vaak heb ik de woorden weer weggehaald. Want hoe vlieg ik dit aan? Hoe neem ik afscheid van een school die me zoveel heeft gebracht en van een ‘way of life’ die, in zekere zin, mijn leven heeft gered? Lees verder

Afbeelding

TROJANS

Afbeelding

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat een heel gezin. Eddy (5 jaar), het jongste lid van de familie Reuvers is zojuist begonnen met Krav Maga. Het voltallige gezin beoefent nu Krav Maga bij Trojan Power Academy. Hoe is dat nu zo gekomen?


Rikie: “Jeroen en ik ontmoetten elkaar 20 jaar geleden in een TMF chatroom. Na vier maanden berichtjes heen en weer sturen kwam hij, een boer uit Heerde (Gelderland) naar mij toe, een ‘mug’ uit Haarlem. Hij is nooit meer teruggegaan.   


 In 2006 werd onze zoon Mike geboren. Mike is een rustig en gevoelige jongen. De samenleving kan ongelooflijk hard zijn voor gevoelige mensen. Hij was stil en onzeker. Lees verder

KIDS AGENDA 2023

woe 25 jan & vrij 27 jan            Sublevel testen

woe 1 feb & vrij 3 feb                Vriendjesdag

woe 1 mrt & vrij 3 mrt               Voorjaarsvakantie - de lessen vervallen

INSCHRIJVEN IKMF

Voor de ouders die hun kind nog niet hebben ingeschreven bij de IKMF willen wij vragen dit zsm te doen. Net als voor de volwassenen is het vanaf 2023 ook voor kinderen en tieners verplicht om lid te worden van de IKMF. De bond draagt er onder andere voor dat wij van de laatste updates worden voorzien en organiseren landelijke examens. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 10,- per jaar. De inschrijving is verplicht vanaf 8 jaar en ouder. Aanmelden kan via https://ikmf.nl/lidmaatschap.html.

MARTIJN BOS ZOEKT VERSTERKING

Afbeelding

In het nieuwe jaar start opnieuw ons interne trainingstraject om ons team van instructeurs te vergroten. Heb je een gevoel bij Trojan Power Academy en het werk dat wij doen? En wil je daar onderdeel van zijn, in een gezellig en gedreven team? Laat het ons nog dit jaar weten!


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

Image