Krav Maga | Vrouwen

Alle vrouwen zouden dit moeten doen!“, dat zeggen onze cursisten. Het IKMF Stay Away programma is het meest effectieve zelfverdedingsprogramma voor vrouwen en wordt gegeven door Martijn Bos, de hoogst gecertificeerde Krav Maga Expert in Nederland. 

Stay Away helpt de weerbaarheid van vrouwen te vergroten in verbaal of fysiek bedreigende situaties. Na de cursus ben je mentaal, verbaal en fysiek sterker geworden en je angst de baas. Je leert voor jezelf op te komen, hoe je jezelf moet beschermen en verdedigen. Verschillende Krav Maga technieken worden toegepast om zo snel mogelijk grensoverschrijdend gedrag te herkennen, voorkomen en te beëindigen. De cursus duurt 8 weken en vindt op zondag plaats.

De volgende Stay Away start op zondag 10 september 2023 t/m 5 november 2023 muv 22 oktober ivm herfstvakantie. De eerste dag start met een extra lange #notme seminar en is van 11.00 –  13.00 uur. De kosten voor deelname aan deze eenmalige seminar zijn € 25,- . Meld je hier aan voor #notme.

Deze kosten komen te vervallen bij deelname aan de volledige 8 weekse cursus (€ 179,-). De reguliere lessen zijn van 11.00 – 12.15 uur. Ga je ervoor? Meld je dan hieronder aan. 

7 MYTHES DIE VROUWEN HUN KRACHT ONTNEMEN

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

MELD JE AAN

Total: € -
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY