SPORTVASTEN

Met vasten onthoud je jezelf geheel of gedeeltelijk van eten en drinken voor een bepaalde periode. Traditioneel is de vastentijd een periode van bezinning en stilstaan bij een ander. Honger maakt niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme impact. Emoties worden scherper en gedachten luider. Een prachtige kans om je emoties te doorvoelen, je emotionele draagkracht te vergroten en je overtuigingen oordeelvrij te kunnen beluisteren. Daarnaast geeft het je lichaam een reset omdat het meer tijd krijgt om afvalstoffen te verwerken.

Sportvasten is een tiendaagse sport- en detox programma. Door een combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen worden de spieren en lever getraind in het verbranden van vet in plaats van suiker, de zogenoemde ‘metabolic switch’. Je krijgt meer energie en je valt af. 

Strong and determined female in sportswear standing in the gym and looking at camera. Sportswoman after intense crossing training workout session in gym.
trojan-power-academy-smoothie

Naast het reguliere sportvasten, begeleiden wij je ook bij ‘Vegan Switch’, een 10-daags detox programma waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker, fitter lichaam!

TROJAN VASTEN

Sportvasten is dé methode om de bloedwaardes te verbeteren, af te vallen, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken. Deze resultaten worden behaald d.m.v. een voedingsprotocol en dagelijks 30 minuten relatief intensieve cardiotraining. Voor degene die meer geïnteresseerd is in het verliezen van het onderhuids vet, het verkrijgen van meer spiermassa én meer kracht is er Krachtvasten

 

Trojan vasten is een specialistische variatie op het reguliere Sportvasten. Door het dagelijks uitvoeren van specifiek ontworpen Trojan Sets, in plaats van cardio training tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met vasten zorgt voor een explosieve toename in je kracht prestaties na de kuur. 

 

Krachtvasten is voor mensen die al enige ervaring hebben met de Trojan Workout. Deze kuur wordt soms zwaarder ervaren dan Sportvasten omdat je tijdens de kuur ook tijdens de vastendagen wat licht verteerbare eiwitten eet. Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig. Krachtvasten is voor het verlies van onderhuids vet en een toename ik je kracht uithoudingsvermogen.

SWITCH

250 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Begeleiding tijdens het 10-daagse traject
  • Een uitgebreid supplementenpakket

TROJAN VASTEN

250 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Begeleiding tijdens het 10-daagse traject
  • Een uitgebreid supplementenpakket

VEGAN SWITCH

149 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Uniek recepten boek met 21 Vegan recepten
  • 3 Trojan workout lessen tijdens programma
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY