VASTPROGRAMMA'S

Vasten is dé methode om de bloedwaardes te verbeteren, af te vallen, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken. Deze resultaten worden behaald d.m.v. een voedingsprotocol en dagelijkse training. 

 

Met vasten onthoud je jezelf geheel of gedeeltelijk van eten en drinken voor een bepaalde periode. Traditioneel is de vastentijd een periode van bezinning en stilstaan bij een ander. Honger maakt niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme impact. Emoties worden scherper en gedachten luider. Een prachtige kans om je emoties te doorvoelen, je emotionele draagkracht te vergroten en je overtuigingen oordeelvrij te kunnen beluisteren. Daarnaast geeft het je lichaam een reset omdat het meer tijd krijgt om afvalstoffen te verwerken.

Strong and determined female in sportswear standing in the gym and looking at camera. Sportswoman after intense crossing training workout session in gym.
Smoothie

Sportvasten is een tiendaagse sport- en detox programma. Door een combinatie van 30 minuten cardio training, aangepast eten en het gebruik van zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen worden de spieren en lever getraind in het verbranden van vet in plaats van suiker, de zogenoemde ‘metabolic switch’. Je krijgt meer energie en je valt af. 

Naast het reguliere sportvasten, begeleiden wij je ook bij ‘Vegan Switch’, een 10-daags detox programma waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker, fitter lichaam!

TROJAN VASTEN

Trojan Vasten is een 10-daags kracht trainingsprogramma. Deze resultaten worden behaald d.m.v. een voedingsprotocol en dagelijks 20 minuten relatief intensieve training. 

Door het dagelijks uitvoeren van specifiek ontworpen Trojan Sets, eventueel aangevuld met cardio training tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met vasten zorgt voor een explosieve toename in je kracht prestaties na de kuur. 

Het is prettig als je al enige ervaring hebt met Trojan Workout maar het is niet noodzakelijk voor deelname aan de kuur. Jouw coach zal je hierin begeleiden. 

 

Hoe gaat het in z’n werk? 

Je begint met contact opnemen met ons om een afspraak in te plannen. Dat kan fysiek of online. Van je coach ontvang je de benodigde supplementen, een trainingsprogramma en een voedingsprogramma. Dan is het aan jou: Showtime ! Tien dagen keihard werken aan je gezondheid en je persoonlijke kracht! Onder begeleiding of zelfstandig doe je dagelijks een Trojan Set (20 minuten) en volg je een vast programma dat je vertelt wat je eet en wanneer, in combinatie met de supplementen. Tevens helpt je instructeur met het inzichtelijk maken van je mentale kracht en hoe de principes je verder helpen. Je krijgt het niet cadeau, maar denk aan het fantastische resultaat!

 

Daarna?

Het kan niet anders dan dat je blij bent met het behaalde resultaat. Naast het lagere, onderhuidse vetpercentage ben je zowel fysiek als mentaal sterker geworden! Bespreek met je coach wat je het beste kunt doen om je resultaten te behouden of te vergroten.

SWITCH

250 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Begeleiding tijdens het 10-daagse traject
  • Een uitgebreid supplementenpakket

TROJAN VASTEN

250 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Begeleiding tijdens het 10-daagse traject
  • Een uitgebreid supplementenpakket

VEGAN SWITCH

149 00
  • Ontvang het persoonlijke protocol
  • Uniek recepten boek met 21 Vegan recepten
  • 3 Trojan workout lessen tijdens programma
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY