trojan-power-academy-mental-coaching

MENTAL POWER COACHING

Hoe sterk ben jij echt? Dat hangt af van de mate waarin je je kunt inspannen en ontspannen. Fysiek en mentaal. En dit is een vaardigheid die je kunt leren.


Bij sterk zijn denken we vaak aan grote spieren en zware gewichten. Maar echte kracht zit tussen de oren. De meeste strijd heb je vaak met jezelf. En een gevecht is soms fysiek maar altijd mentaal.

 

Ontwikkel jouw innerlijke kracht. Dit kan 1-op-1 of in een groep.

Wat is Mental Power coaching?

Als je nog onbekend bent met coaching en Mental Power training, denk je misschien bij een coach aan iemand die aan de zijlijn staat te schreeuwen: “Hup! Ga het doen! Je kan het!” Iemand die je opzweept zodat jij kan knallen. Coaching werkt echter anders. Een goede coach stelt de juiste vragen op het juiste moment zodat jij tot de inzichten komt waar je mee verder kan. Je leert over de invloed die je hebt op jouw belemmerende gedachtenwereld en de overtuigingen die in de weg staan tussen jou en jouw kracht. De verbinding met jouw innerlijke kracht is bepalend voor de mate waarin je in staat bent om jouw doelen te stellen en te realiseren. Coaching gaat daarmee over de relatie die je hebt met jezelf.

Groepslessen Mental Power

In de groepslessen Mental power leer je de volgende dingen:

  • Het vermogen ontwikkelen om je effectief te kunnen inspannen én ontspannen
  • Je leert jouw emoties managen, de juiste uitdagingen aangaan en hoe jij je altijd goed kunt voelen en sterk kunt staan.
  • Een effectieve methode die je prestaties in de Trojan Workout stimuleren en die merkbaar is in het dagelijks leven.

Op dinsdag verzorgt Martijn Bos de mental power les, waarin m.b.t. coaching groepsgewijs wordt geoefend met de Mental Power principes.

Op donderdag verzorgt Lisette Erdtsieck de les vanuit Trojan Power en de methodiek Critical Alignement. De focus ligt op ontspanning van de spieren om de ingang te vinden naar rust, ontspanning, vrijere beweging en meer kracht in de houdingsspieren. Met toegepaste hulpmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn om stress gerelateerde issues aan te pakken.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY