JOIN OUR MISSION

trojan workout banner

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Trojan Power Academy is een trainingsinstituut voor mensen die zich willen ontwikkelen, fysiek en mentaal. Wil jij je aansluiten bij onze missie om mensen in hun kracht te zetten? Dat kan! Certificeer je als Trojan Workout Instructeur en/of als Trojan Workout Coach.

TROJAN WORKOUT INSTRUCTOR

Als Trojan Workout Instructeur begrijp je de principes achter een van de meest effectieve krachttraining die er is. De unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen maken mensen heel snel, heel sterk op een veilige manier. 

Als Trojan Workout Instructeur:

+ Weet je hoe je mensen slimmer laat sporten met slechts 2x een half uur per week.

+ Beheers je de fijne kneepjes achter de juiste techniek en uitvoering van een complete workout.

+ Beschik je over the know how om een groep mensen met verschillende niveaus en trainingsdoelen tegelijkertijd te trainen, van beginners tot topatleten.

+ Ben je direct KNKF gecertificeerd.

+ Word je lid van de Trojan Workout community met veel voordelen, mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en toegang tot klanten.

+ Kan je jezelf binnen 2 dagen certificeren als je voldoet aan de fysieke toelatingseisen.

TROJAN WORKOUT COACH

Als Trojan Workout Coach ontwikkel je niet alleen jezelf, maar leer je daarnaast effectieve coachingsvaardigheden om jouw coachees tot hun eigen inzichten te laten komen, de invloed op hun persoonlijke groei te vergroten en impact te maken op wat ze willen bereiken. 

De opleiding start met een intensief weekend en in de daaropvolgende maanden slijp je jouw kennis en vaardigheden als coach met een examen ter afsluiting.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY