#NOTME | 4 september | 11:00 - 13:00 uur

€ 25,- pp. of gratis bij inschrijving cursus 10 weken (van €179.-)

“Alle vrouwen zouden dit moeten doen!”, zeggen onze Stay Away cursisten.

Zondag 4 september 2022 van 11.00 tot 13.00 uur start Martijn Bos de nieuwe Stay Away cursus met een speciale seminar #NOTME. Tijdens het seminar leer je technieken en tactieken die je helpen voor jezelf op te komen in de meest uiteenlopende situaties. Ken je dat gevoel? Dat je van binnen voelt dat je alles aankunt. Dat iets in jou schreeuwt van plezier en jij je volledig in je kracht voelt staan? Meld je dan hieronder aan en verras jezelf. Want dit is het effect dat dit seminar op je zal hebben. #NOTME is onderdeel van het IKMF Stay Away programma en het meest effectieve zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen

 

VOLLEDIGE 10 WEEKSE STAY AWAY CURSUS

Je weet waar jouw grenzen liggen en wanneer een ander die overschrijdt. Je komt voor jezelf op en je weet hoe je jezelf moet beschermen en verdedigen. Een vaardigheid die je op zoveel vlakken in het leven verder gaat helpen. 

Stay Away helpt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van vrouwen te vergroten in verbaal of fysiek bedreigende situaties. Na de cursus ben je mentaal, verbaal en fysiek sterker geworden en je angst de baas. Verschillende Krav Maga technieken worden toegepast om zo snel mogelijk grensoverschrijdend gedrag te herkennen, voorkomen en te beëindigen. De cursus duurt 10 weken en na  het eerste #notme seminar vinden de reguliere lessen plaats op zondag van 11.00 – 12.15 uur. Weet je al dat je aan de hele cursus gaat meedoen? Meld je dan hier aan!

MELD JE AAN

Total: € -
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY