ONZE EVENTS

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Bij de Trojan Power Academy komen mensen die zich willen ontwikkelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dit zijn onze events die dit voor je gaan doen. 

Trojan Power Academy presenteert

Double Masterclass MMA

met trainer Martijn de Jong en UFC vechter Marchin Prachnio

Vergroot je Fighting Power met deze grootheden uit de vechtsport! Martijn de Jong wordt door velen gezien als de beste MMA trainer van Nederland. Naast zijn eigen succes als vechter, hielp hij vele toppers aan hun succes, waaronder Alistair Overeem, Marloes Coenen , Gökhan Saki en UFC vechter Marchin Prachnio. Marchin Prachnio is een Poolse MMA vechter die bekend staat om zijn explosieve vechtstijl en indrukwekkende prestaties in de octagon. Momenteel vecht hij voor de UFC, het hoogst haalbare podium voor vechtsport, waar hij uitkomt in de Light Heavyweight divisie. Hij won 4 wedstrijden in de UFC, waaronder een “Performance of the night” bonus voor zijn KO winst op Ike Villanueva.  Zaterdag 13 April, 12:30€45,- p.p.Trojan Power Academybeperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zoals je van ons gewend bent kan iedereen op een veilige manier en op zijn eigen niveau deelnemen. Minimum leeftijd 16jr.

THE TROJAN POWER CHALLENGE

Wij geloven dat je steeds sterker wordt als jij jezelf blijft uitdagen. Een Trojan Power Challenge betekent dat je iets gaat doen waarvan je niet zeker weet of je het wel kan of durft. Een goede uitdaging ligt per definitie buiten je comfortzone. Je hersenen zullen gedachten en gevoelens produceren die je onzeker maken. Hier doorheen gaan en simpelweg komen opdagen is daarom al 80% van jouw training  Je zult jezelf verbazen en ontdekken hoeveel plezier je daarbij hebt. Voorbeelden van onze afgelopen challenges waren o.a. in de ring staan met een vechtkampioen, een undercover missie in de binnenstad van Haarlem en springen van een duikplank. Leden kunnen gratis meedoen, afhankelijk van de locatie. 

#NOTME | FIGHT LIKE A GIRL

#notme is een 2 uur durende seminar waarin vrouwen de basis leren van zelfverdediging, zowel fysiek als mentaal. Je leert je grenzen aan te geven en je weet wat je moet doen als een ander die overschrijdt. Je gaat technieken leren waarbij je lichaam jou vertelt hoe je voor jezelf opkomt en hoe sterk je eigenlijk bent. Voor sommige vrouwen is dit een levensveranderende ervaring waar je ook nog eens heel veel plezier bij hebt. Na dit seminar heb je misschien wel de smaak te pakken en vervolg je de volledige IKMF Stay Away cursus van 10 weken. Speciaal voor meiden onder de 16 jaar is er het seminar “Fight like a girl”.

From insight to impact

3-daags Empowerment programma voor mensen die alles willen geven voor een persoonlijke transformatie.

Je huidige staat van zijn is geen verslag van gebeurtenissen. Het is een geschiedenis van je gevoelens. En als je begrijpt welke rol gevoelens spelen in een situatie, kun je de impact
absorberen, vervormen of versterken.


Wil jij jezelf opnieuw uitvinden en een 2.0 versie van jezelf ervaren? De versie die zelfs in
uitzonderlijke omstandigheden sterk staat?

From Insight to Impact logo

IKMF STAY AWAY

“Alle vrouwen zouden dit moeten doen!”, zeggen de IKMF Stay Away cursisten. Na de kickoff van #notme ontwikkel jij jezelf verder. In tien weken leer je alles over hoe jij jezelf veilig houdt en voor jezelf opkomt. Je maakt het contact met je eigen kracht om vanuit die kracht je grenzen te bewaken. Als iemand jouw grenzen overschrijdt weet je wat je moet doen. En daarin ga jij de grenzen van jouw kunnen verleggen. Een levensveranderende cursus en een blijvende investering in jezelf. 

#KRAV101 | MEN ONLY

Tijdens deze eenmalige seminar maak je kennis met Krav Maga, de meest effectieve zelfverdediging die er is. Binnen twee uur leer je technieken en tactieken om jouw veiligheid te vergroten tijdens de meest voorkomende aanvallen. Je komt (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, leert een stukje zelfverdediging, geeft je conditie een boost en daarnaast maak je ook gewoon veel plezier. Een betere vrijdagavond is er niet. Heb je de smaak te pakken dan ga je door met de volledige cursus “Krav for Men – The Basics”.

KRAV FOR MEN - THE BASICS

In deze cursus van 10 weken leer je de basis van zelfverdediging binnen het meest realistische zelfverdedigingssysteem wat er is: Krav Maga. Alle technieken draaien om effectiviteit: het gevecht voorkomen en anders de tegenstander zo snel mogelijk uitschakelen. Voor deze cursus heb je geen achtergrond nodig in vechtsport of zelfverdediging. Je hoeft ook niet sportief te zijn. Krav Maga is gebaseerd op je natuurlijke, instinctieve reacties. Je stapt in en je bouwt rustig op. Je raakt (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, je leert vaardigheden die de veiligheid van jezelf en anderen vergroten en geeft je conditie een boost.

KETTLEBELL CLINIC

Kettlebell

Trojan Power Academy is een autoriteit op het gebied van Kettlebell, Bodyweight en Trojan Workout. Wij verzorgen regelmatig een eenmalige seminar voor het aanleren en verbeteren van je Kettlebell technieken. Leer Kettlebell training volgens de principes van Trojan Workout en je hoeft nooit meer op een andere manier aan je spieropbouw te werken. Het doel van het seminar is gericht op het werken aan je techniek en is dus wat anders dan een workout. 

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY