Inspiratie

  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
Alles
  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
eBooks

Steeds sterker: van labrador naar leeuw

“De groene hel” (een koosnaam voor ons trainingscentrum) is haar happy place en kettlebells zijn haar frenemies. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer, schrijver, coach en kravista. Het e-book is een verzameling van haar columns de afgelopen zes jaar, waarin je deel kunt maken van haar zoektocht naar fysieke en mentale kracht.

Blogs

Charlotte Beumer – The Inner Critic

Geen… alles

Nou ja, ik was een beetje stil komen te staan zo in de laatste paar maanden. Op het gebied van sport, dus.
Want:
Geen puf.
Geen motivatie.
En vooral; geen inspiratie.

eBooks

Krav Maga Junior

Martijn Bos: “Als kind was ik altijd geïnteresseerd in vechtsporten. Mijn grote voorbeelden waren Bruce Lee en alle Chinese vechtmeesters in films die geen angst kenden en opkwamen voor de zwakkeren. Mijn ouders vonden het maar niks.

eBooks

7 mythes die vrouwen hun kracht ontnemen

In een wereld, gedomineerd door mannen, moeten vrouwen in de regel harder werken voor hun gelijke plek; op de arbeidsmarkt, in relaties of voor hun veiligheid.

Blogs

Mentale krachttraining

Wat veel mensen doen voor hun lichaam, hebben ze nog niet geleerd om te doen voor hun geest. Gelukkig krijgt mentale krachttraining ook in Nederland steeds meer momentum.

Blogs

Waar doe je het allemaal voor?

De meeste mensen denken dat afzien, pijn lijden, extreme vermoeidheid of zware spierpijn erbij horen. Een valse mythe!

Blogs

Trojan

Sommige mensen denken dat ik een voorstander ben van de Spartaanse aanpak met afzien en doorzetten op pure wilskracht, maar dat is een misverstand. Het tegenovergestelde is juist waar.

Blogs

Self-talk voor kracht

Je lichaam wil niet meer. Je voelt dat je geen lucht meer hebt. Je spieren doen pijn door de verzuring. En toch zeg je tegen jezelf: “Nog een keer. Kom op! Doorgaan!”

Blogs

Sandy

Bij het opzetten van de Trojan Workout vroeg ik mij af of deze ook geschikt zou zijn voor ongetrainde mensen met een flink overgewicht.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY