Inspiratie

  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
  • Nieuwsbrieven
Alles
  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
  • Nieuwsbrieven
Blogs

Praten tegen jezelf

“Ken je die stem in je hoofd die zegt dat een training te zwaar is, of saai, of zinloos? Dat als het oncomfortabel wordt, er iets in je hoofd begint te vertellen dat je het maar beter niet kan doen?”

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief januari 2023

Ook in 2023 helpen wij je graag om de belangrijkste relatie in jouw leven te versterken, namelijk de relatie die je hebt met jouw lichaam. Ga je Trojan sportvasten en jouw lichaam trainen om weer metabool flexibel te worden? Werk je aan jouw spierkracht met Trojan Workout? Of ga je jouw levenslust activeren met Krav Maga?

Blogs

Trojans: Familie Reuvers

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat een heel gezin. Eddy (5 jaar), het jongste lid van de familie Reuvers is zojuist begonnen met Krav Maga. Het voltallige gezin beoefent nu Krav Maga bij Trojan Power Academy. Hoe is dat nu zo gekomen?

Blogs

Charlotte Beumer: de laatste

Kettlebells zijn her frenemies en ‘de Groene Hel’ is haar Happy Place. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer met haar laatste column speciaal geschreven voor Trojan Power Academy.

“BAM! Ik val maar meteen met de deur in huis, ik trek de pleister er maar gewoon in één ruk af, ik zet de bearhug maar flink aan: dit zal mijn laatste column zijn.”

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief december 2022

In deze nieuwsbrief nodigen we je uit om met onze methodes je goed te voelen en sterk te staan, onder alle omstandigheden. Maak de keuze en ervaar zelf wat het voor je doet om in jouw kracht te staan en in contact te zijn met je eigen vechtlust.

Blogs

Trojans: Vincent Pauk

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat Vincent Pauk (36 jaar). In augustus 2022 liep hij de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, een voettocht van maar liefst 800 kilometer.

Media

Trojan Workout op Fitfair 2022

Bekijk de video impressie van Trojan Workout tijdens Fitfair 2022

Blogs

Charlotte Beumer: Effect met een grote E

Kettlebells zijn haar frenemies en de ‘groene hel’ is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.

“Is je wel eens opgevallen dat het echt een koud kunstje is om een bepaald gevoel op te roepen?”

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief november 2022

In de nieuwsbrief van november willen we jou weer sterker maken. Kom naar onze stand op Fitfair en ontdek alles over Trojan Workout. Als gecertificeerd Trojan Workout Instructeur weet je alles over empowerment.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY