Inspiratie

  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
  • Nieuwsbrieven
Alles
  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
  • Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief juni 2022

Op je gemak zijn met ongemak

Persoonlijke groei vindt plaats buiten je comfortzone. Wat je kunt trainen is op je gemak zijn met ongemak. Wij verwelkomen eenieder die zijn eerste stap over onze drempel heeft gezet. Misschien volgde deze stap uit pure nieuwsgierigheid of was dit een stap na veel wikken en wegen?

Blogs

Martijn Bos | Stoplichten

Martijn Bos geeft je een inkijkje in de wereld van Trojan Power Academy en hoe je fysiek en mentaal steeds sterker wordt.

“Laatst kwam ik te laat aan bij de Trojan Workout om 08:45. Erg vervelend. De brug stond open. En de stoplichten zaten allemaal tegen…”

Blogs

Charlotte Beumer: De regie

Kettlebells zijn her frenemies en ‘de groene hel’ haar happy place. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer.

“…In de nacht is alles donker, en dan kunnen gedachten niet alleen groteske vormen aannemen, maar ook intens Waar aanvoelen.”

Blogs

Trojans (10): Kees van Veenendaal

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand is dat Kees van Veenendaal (66 jaar).

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief mei 2022

Lichaam en geest

Wij helpen mensen in contact te komen met hun kracht en de invloed die zij hebben op hun gedachten en hun dagelijkse invloedssfeer.

“Ik kom voor je op.”, “Je mag nee zeggen.” en “Voel eens hoe sterk je bent.” Het emotioneert ons dat veel vrouwen deze boodschappen voor het eerst bij ons leren.

Blogs

Samen sta je sterker

Sta Sterk Trainer Kim Aukema en Martijn Bos hadden meteen een klik toen Kim Trojan Power Academy benaderde om een Krav Maga workshop te komen geven. Beiden hebben een verleden waarin zij als kind gepest werden en hebben van weerbaarheid hun werk gemaakt.

Blogs

Charlotte Beumer: de dood of de gladiolen

Kettlebells zijn her frenemies en ‘de groene hel’ haar happy place. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer.

“Ik weet wat er komen gaat. Heb je het mes, dan val je aan. Was je te laat, dan bepaal je in een split second met welke ‘move’ je jezelf in veiligheid brengt.”

Blogs

Trojans (9): Anouk van Staveren

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Anouk van Staveren.

Het leven van Anouk ging 2019 in lockdown. Ze stopte met haar schoonheidssalon, ruilde wonen in Heerhugowaard om voor Bloemendaal en vond de rust en tijd die ze nodig had om haar leven opnieuw vorm te geven.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief april 2022

Cursisten van de Trojan Workout Coach opleiding nemen de volgende stap in hun eigen persoonlijke ontwikkeling en leren anderen zich te verbinden met hun eigen kracht.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY