Inspiratie

  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
Alles
  • Alles
  • Blogs
  • eBooks
  • Media
Blogs

Gastcolumn Stephan Wattimena

Onze vaste columnist, Charlotte Beumer, maakt deze nieuwsbrief ruimte voor een gastcolumnist. Deze maand is dat: Stephan ‘True Story’ Wattimena. Hij vertelt over bewustzijn en weerbaarheid.

Blogs

Trojans (5): Judith van Bezu

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Judith van Bezu (33 jaar), werkzaam als erfgoedcollectie beheerder bij het Nemo Museum in Amsterdam. Na afronding van de Stay Away cursus vervolgt zij haar zoektocht met Krav Maga en Trojan Workout.

Blogs

How to feel great and stand strong: 7 Mental Power principes

De Trojan filosofie en de onderliggende Mental Power principes zijn gebaseerd op de interactie tussen lichaam en geest. Goed voor jezelf zorgen betekent je lichaam en geest gezond houden. Een gezonde geest zal zijn lichaam aan het werk zetten en een gezond lichaam zorgt op zijn beurt weer voor een scherpe geest. Deze holistische benadering vind je terug in alles wat we doen: in onze Krav Maga lessen, Trojan Workout en in onze Mental Power coaching.

Blogs

De rode draad

Kettlebells zijn haar frenemies en de ‘groene hel’ van de Trojan Power Academy is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.

Dat Krav Maga sinds een jaar of zes als een rode draad door mijn leven loopt, is een understatement. Sterker nog: ik had van die rode draad inmiddels drie truien kunnen breien, had ik de skills van mijn oma zaliger gehad.

Blogs

Trojans (4): Chantal Rodenburg

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand feliciteren wij Chantal Rodenburg (G1) met het behalen van haar instructeursopleiding.

Blogs

Trojans (3): Stefanie Siegenthaler

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand topturnster Stefanie Siegentaler uit Zwisterland.

Blogs

Niet eerlijk…

‘Niet eerlijk hè, dit?’

Hij blijft het herhalen terwijl hij mij weer terugduwt, opnieuw en opnieuw en opnieuw, ik met mijn bezwete rug de muur raak en me weer naar voren worstel, het stootkussen tegen mijn borst geklemd, hijgend, gefrustreerd, opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Media

trojan power challenge oktober

Deze is voor alle Trojans die weten dat simpelweg komen opdagen 80% van het werk is.

Blogs

Trojans (2): Jan-Willem Janssen

In de tweede serie Trojans: Jan-Willem Janssen, manager bedrijfsvoering en IKMF instructeur in opleiding over Krav Maga en de mentale impact ervan.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY