TROJAN WORKOUT

Slimmer sporten en snel sterk worden. Dat is wat Martijn Bos voor ogen had bij het opzetten van de Trojan Workout. Van kinds af aan is hij bezig geweest met de invloed van het lichaam op de geest. Deze levenslange expertise heeft hij in een complete workout gebundeld. De Trojan Workout is een fysieke en mentale trainingsmethode die voelbaar is in het dagelijkse leven.

Door de unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen, train je je spieren optimaal zodat je heel snel, heel sterk wordt.  We werken met oa. Kettlebells, eigen lichaamsgewicht en bokszakken. 

Sport equipment in gym. Kettle bell on floor background, Fitness training

BOEK EEN GRATIS PROEFLES

TROJAN WORKOUT APP

TROJAN WORKOUT SPORTSWEAR

In samenwerking met Craft Sportswear presenteren wij met trots een kwalitatief hoogstaande Trojan Workout tenue voor de “world champions and everyday heroes”. Bezoek de webshop!

TROJAN WORKOUT - HET BOEK

Martijn Bos heeft zijn levenslange expertise gebruikt om een training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is: Trojan Workout. Het gelijknamige boek Trojan Workout – The Fast Track to a Sharper Mind and a Stronger Body, waarin deze techniek en training wordt uitgelegd, werd in februari 2019 in Amerika gelanceerd en is in meer dan 20 landen verkocht.

Zijn methode is een geheim dat voortkomt uit een combinatie van mentale training, bewegingswetenschap, krachttraining en meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van Martial Arts. Martijn weet uit eigen ervaring wat er nodig is om sterk te staan in het licht van wat het leven je ook brengt – en nu kun je delen in zijn zwaarbevochten kennis. Met inzichten en het creëren van impact leert hij mensen hun ware zelf te zijn, sterk te staan in elke situatie en unieke prestaties neer te zetten.

Met zijn training biedt hij je inzicht in hoe je fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk en een trefzekere toolkit voor de nieuwe jij – scherper, sterker en zelfverzekerder!

Trojan Workout Book

€ 25,-

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY