CORPORATE POWER TRAINING

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen en bedrijven bij helpen. De Trojan Power Academy is een trainingsinstituut dat mensen traint om fysiek en mentaal sterker te worden. Deze kracht uit zich in veerkracht, weerbaarheid, en beter in staat zijn om doelen scherp te stellen en te realiseren. Dit doen wij op de wijze van Krav Maga: snel en effectief. In het Corporate Power Trainingsprogramma bieden wij een combinatie van Trojan Workout & Mental Power training, met als extra optie Trojan Power Challenges.

Ontdek samen met Martijn Bos de mogelijkheden van het Corporate Power Trainingsprogramma, voor zowel eenmalige events als langdurende trainingsprogramma’s (vanaf 3 maanden). 

trojan-power-academy-corporate-power

TROJAN WORKOUT - Slimmer sporten

De Trojan Workout is een intelligente trainingsmethode op basis van levenslange kennis en ervaring in de vecht- en sportwereld. De unieke afwisseling van verschillende soorten oefeningen, die elk op hun eigen wijze de spieren belasten, zorgt ervoor dat mensen heel snel, heel sterk worden. Iedereen kan op zijn eigen niveau instappen en meedoen. De impact van deze manier van trainen is voelbaar in het dagelijkse leven, zowel fysiek als mentaal. Twee keer per week een half uur trainen is alle krachttraining die je nodig hebt. Trojan Workout is KNKF gecertificeerd en vindt wereldwijde navolging, zowel door topsporters als beginners.

MENTAL POWER - Groepscoaching

Je goed voelen en sterk staan begint met een keuze. Daarna begint de reis, wat de bestemming ook mag zijn. Met Mental Power coaching oefen je de vaardigheden die jouw reis zullen bespoedigen. Zo stimuleren wij mensen om zichzelf te blijven uitdagen, doelen te stellen, er werk van te maken en de verbinding met anderen te blijven zoeken. Hier vind je de Mental Power principes die in ons trainingsinstituut worden beoefend.

De training en de thema’s erin worden in samenwerking met de opdrachtgever ingevuld en afgestemd op de corporate doelstellingen. 

TROJAN POWER CHALLENGE - Blijven groeien door uitdaging

Hoe je omgaat met uitdagingen bepaalt de mate van je persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij geloven dat je steeds sterker wordt, als je jezelf blijft uitdagen. Doordat je vaardigheden leert die je weer in andere situaties kan toepassen. Door jezelf en als team te blijven uitdagen blijf je als bedrijf in beweging en ontwikkeling.  Daarom hebben wij om de zoveel tijd een Trojan Power Challenge. De exacte inhoud van het programma is nooit bekend. Maar dat je er sterker uitkomt is een feit. Bekijk hier een video van een van onze Power Challenges. Elke maand organiseren wij een Trojan Power Challenge en iedereen kan aanhaken. 

Foto: Bart Honingh

PRESENTATIE

799,-
 • Presentatie Martijn Bos
  “Feel great. Stand strong”
  (45 minuten)

 • Trojan Workout
  (30 minuten)


+ WORKSHOP

1699,-
 • Presentatie Martijn Bos
  “Feel great. Stand strong.”
  (45 minuten)
 • Mental Power workshop
  (90 minuten)+ TRAINING

1999,-
 • Presentatie Martijn Bos
  “Feel great. Stand strong.”
  (45 minuten)
 • Mental Power workshop
  (90 minuten)
 • Trojan Workout of
  Weerbaarheidstraining
  (30 minuten)

CORPORATE POWER TRAINING

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY