Image

HOW TO FEAL GREAT AND STAND STRONG

Goed voor jezelf zorgen betekent je lichaam en geest gezond houden. Een gezonde geest zal zijn lichaam aan het werk zetten en een gezond lichaam zorgt op zijn beurt weer voor een scherpe geest. Deze holistische benadering vind je terug in alles wat we doen: in onze Krav Maga lessen, Trojan Workout en in onze Mental Power coachingstrajecten. 


Hoe zorg je ervoor dat je je in elke situatie goed kan voelen en sterk kan blijven staan? Ons antwoord daarop vind je hier terug aan de hand van de 7 Mental Power principes. 


Genoeg gelezen en fysiek aan de slag? Download de Trojan Workout App. 


Afbeelding
Afbeelding

Trojan Power Challenge november


Deze maand ging de challenge over het Mental Power principe "Ga de competitie aan met jezelf", zodat je steeds blijft groeien en jezelf blijft ontwikkelen. De Trojans die kwamen opdagen stonden oog in oog met Mourad Bouzidi, voormalig K-1 vechter en drievoudig wereldkampioen.

TROJANS

TROJANS : CHANTAL RODENBURG 


In de serie Trojans belichten we elke maand  de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand feliciteren wij Chantal Rodenburg (G1) met het behalen van haar instructeursopleiding: 


"Ik was altijd al op zoek naar een sport die ik echt leuk vond om te doen. Ik weet dat ik een sport niet volhoud als ik mezelf er naar toe moet slepen. Ik sprak mijn nichtje van 18 destijds die net Krav Maga had ontdekt. In tegenstelling tot haar houd ik helemaal niet van vechtsporten, maar het idee dat je iemand binnen een paar seconden kan uitschakelen intrigeerde mij. 


Met 1.54 cm lang en 48 kilo ben ik klein van stuk. Een sport waarbij ik het moet hebben van grootte en kracht is voor mij niet weggelegd...


Lees verder

Afbeelding

TEGEN GEWELD TEGEN VROUWEN

25 november is uitgeroepen tot de Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen. Een initiatief waar wij ons natuurlijk naadloos bij aansluiten. Martijn was gisteren te gast bij talkshow M, dat in het teken stond van deze dag. Bekijk de aflevering voor jezelf, je vrouw, je dochter, je moeder of je vriendin. Meer lezen over geweld tegen vrouwen en wat zij hieraan kunnen doen? Download hier ons e-book over de 7 mythes die vrouwen uit hun kracht halen. 

Afbeelding

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE

11.00 - 12.30 uur


Je weet niet wat je te wachten staat.


Eén ding is zeker.

Je zult er sterker uitkomen. 


Locatie: volgt...

Gratis voor leden. 

 Nieuwkomers betalen 40,- Eur 

(incl 3 proeflessen).

Meld je aan!
Afbeelding

 #NOTME

11.00 - 13.00 uur


Voor alle dochters, moeders en vriendinnen...


16 januari 2022 gaan we weer van start met de 10-weekse IKMF Stay Away cursus. De kick off hiervan is #notme, een extra lange seminar die vrouwen leert om hun grenzen te stellen. 


Meld je hier aan voor het seminar (25,- EUR)


 of hieronder als je al weet dat je de hele cursus gaat volgen (179,- EUR). 


De kosten voor het seminar worden verrekend als je de 10-weekse cursus gaat doen. De Stay Away cursisten nemen uiteraard kosteloos deel aan #notme. 

Meld je aan!

COLUMN

De rode draad


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


Dat Krav Maga sinds een jaar of zes als een rode draad door mijn leven loopt, is een understatement. Sterker nog: ik had van die rode draad inmiddels drie truien kunnen breien, had ik de skills van mijn oma zaliger gehad. 


Lees verder


Afbeelding

VAN OMSTANDER NAAR SLACHTOFFER

Afbeelding

In EditieNL van 15 november werd Martijn Bos gevraagd naar tips om je persoonlijke veiligheid te vergroten, naar aanleiding van de vechtpartij op Mallorca en de dodelijke afloop daarvan voor de 27-jarige Carlo Heuvelman, die de ruzie vermoedelijk probeerde te sussen.  


Hoe komt het nou dat als je "Doe eens rustig!" zegt tegen iemand die in razernij aan het tieren is, dat een averechts effect kan hebben?


Martijn: "Doe eens rustig! voelt op dat moment aan als een ontkenning van zijn of haar woede. Iemand zit hoog in zijn emotie en een ander zegt dat je je dan niet zo mag voelen, wat zo'n emotie dan alleen maar meer voedt. Stel liever een open vraag. "Wat is er aan de hand?" of " Kan ik iets voor je doen?" en betrek zoveel mogelijk mensen bij het conflict door mensen direct aan te spreken en te vragen of zij getuige zijn van wat er gaande is.  

Afbeelding

GEFELICITEERD MET HET VOLGENDE LEVEL! Etiene de Groot (G2), Frederik van Steenbergen (G2) en Frank van Tintelen (G4).

Afbeelding
Afbeelding

ROOSTERMEDEDELINGEN

- In verband met kerstavond vervallen de kidslessen vrijdag 23 december

- Tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 9 januari) zijn wij gesloten, met uitzondering van de    Trojan Power Challenge op zondag 9 januari. 

Image