Image

SPANNING   

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Training en sterker worden heeft alles te maken met hoe je omgaat met spanning. Simpelweg komen opdagen is 80% van het werk. Je ervaart namelijk allereerst de mentale spanning tussen korte termijn comfort en groei op de lange termijn. Tussen op de bank blijven zitten of tóch gewoon je schoenen aandoen. Soms zijn het de microstapjes die je brengen waar je wilt zijn. Wat rest is een stukje inspanning.  Je doet het werk dat nodig is en je geeft daarbij wat je op dat moment kunt geven. Na inspanning is ontspanning net zo belangrijk. Ook tijdens de zomervakantie kan je bij ons blijven trainen. Vanaf 18 juli t/m 28 augustus hebben we daarvoor een aangepast rooster. Wij wensen je een fijne zomer! 

KETTLEBELL CLINIC | ZON 28 AUG |10 - 12 UUR

Afbeelding

Trojan Power Academy is een autoriteit op het gebied van Kettlebell, Bodyweight Training en Trojan Workout en verzorgt seminars voor het aanleren en verbeteren van Kettlebell technieken. Leer kettlebell training volgens de principes van Trojan Workout. De clinics Trojan Workout Kettlebell zijn zowel voor beginners als gevorderden een geweldig middel om de techniek aan te leren en/of te verbeteren. Het doel van het seminar is het aanleren van de juiste technieken en is dus wat anders dan een workout. Aansluitend is er voor onze leden een verzorgde lunch. 

 

Niet-leden betalen €45,- pp (inclusief keuze uit het Boek Trojan Workout of 3 proeflessen) 
Leden prijs  €15,-

TROJAN LUNCH

Afbeelding

SAVE THE DATE

 

ZONDAG 28 AUGUSTUS

MEMBERS ONLY LUNCH


TIJD: 12.30 UUR

LOCATIE: TPA HAARLEM


GEZELLIGHEID!

TROJAN WORKOUT INSTRUCTEURSOPLEIDING 

Afbeelding

Als gecertificeerd Trojan Workout Instructeur weet je hoe mensen slimmer sporten met de meest effectieve krachttraining die er bestaat. Je begrijpt wat de combinatie en afwisseling van de verschillende soorten oefeningen met de spieren doen en hoe sterk mensen daarvan worden. Twee keer een half uur Trojan Workout per week is alle krachttraining die nodig is. Je kan je binnen twee dagen certificeren als je aan de toelatingseisen voldoet. 1 & 2 oktober geven we de instructeursopleiding. Trojan Workout Instructeurs zijn ook meteen KNKF gecertificeerd. 


Je hoeft geen professionele fitness ambities te hebben om deel te nemen aan de certificering voor Trojan Workout Instructor. Je kan het ook puur voor jezelf doen, zodat je de fijne kneepjes beheerst van fysieke en mentale krachttraining. Mensen die zich voor 1 augustus inschrijven krijgen de early bird korting en betalen € 697,- ipv € 797,-. 

NIEUW: KRAV FOR MEN | ONE-OFF of 10 WEKEN

Afbeelding

In reactie op #notme en de IKMF Stay Away 10-weekse zelfverdedigingscursus voor vrouwen, kregen wij de vraag waarom dit niet voor mannen werd gegeven. Ons antwoord daarop is het eenmalige event #KRAV101. Dit event start op 2 september en is tevens de kick-off van de de 10-weekse Krav Maga cursus waarin mannen spelenderwijs (opnieuw) in contact komen met hun gevechtsbereidheid, een goede basis in zelfverdediging opbouwen en hun conditie een boost geven. Je kan met #KRAV101 beginnen en daarna kijken of je door wilt gaan met de volledige cursus. 


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar nog lol in ook. Een betere vrijdagavond is er niet!

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

#KRAV101| MEN ONLY

19.00 - 21.00 uur


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar lol in. Een betere vrijdagavond is er niet!


Kosten 25,- EUR voor #KRAV101 of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Krav for men cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

KRAV FOR MEN | 10 weken

19.00 - 20.15 uur


Na #KRAV101 heb je de smaak te pakken. Je gaat door om de basis van Krav Maga te beheersen, jouw veiligheid te vergroten en daarbij je conditie een boost te geven. Hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!
Afbeelding

#NOTME| WOMEN ONLY

11.00 - 13.00 uur


Binnen 2 uur

 weet je waar jouw grenzen liggen en wat je moet doen als iemand die overschrijdt. 


Kosten 25,- EUR voor #notme of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Stay Away cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

STAY AWAY | 10 weken

11.00 - 12.15 uur


Na #notme heb je de smaak te pakken. Je gaat door om jouw persoonlijke kracht te ontwikkelen. Een betere investering in jezelf is er niet. En hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

Identiteit


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


"Krav Maga een ‘sport’ noemen, is eigenlijk vragen om ellende.

Krav Maga is geen ‘sport’, zullen heel veel kravisten je met liefde uit willen leggen. Krav Maga is een levensstijl. Een ‘way of life’.

Daarnaast is het vooral een bijzondere bezigheid waarbij je, week in week uit, hard en gepassioneerd traint om dingen te leren waarvan je hoopt dat je ze nooit hoeft te gebruiken.

 

Lees de column


Afbeelding

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Marleen Coopmans.


"Als kind had ik al een tenger, fragiel lichaam. Na een groeispurt kreeg ik last van S-scoliose, een verkromming van mijn rug, doordat de spieren tijdens de snelle groei de wervelkolom niet genoeg ondersteunen.  Mijn rug  was mijn zwakke plek. Ik ben drie keer bevallen en heb drie prachtige zonen. Dat betekent een vol en druk leven. Ik  ging snel over mijn grenzen heen en daardoor ging ik door mijn rug. Inmiddels zie ik dat als een signaal dat ik beter mag luisteren naar mijn lichaam en een stapje terug mag doen. 


Ik was nieuwsgierig naar het sportvasten. Dat is een tiendaags sport en detox programma. Ik wilde mijn lichaam een reset geven en voelen wat het zou doen als het lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding gaat. Lees het hele verhaal. 

Afbeelding

ALLE KIDS ZIJN GESLAAGD VOOR HUN EXAMENS! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

MARTIJN BOS ZOEKT VERSTERKING

Afbeelding

Wij hebben een missie om de wereld steeds sterker te maken en daarbij zoeken wij kravisten die zowel fysiek als mentaal ons team willen komen versterken. Wil jij jouw persoonlijke vechtkracht nog verder ontwikkelen en ambieer jij het om jouw kennis en skills aan anderen over te dragen? Wij zijn nieuwsgierig naar je en willen graag met je in gesprek.


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

COLUMN MARTIJN BOS

Afbeelding

In zijn blog “Feel great. Stand Strong.” geeft Martijn Bos je een inkijkje in de wereld van Trojan Power Academy en hoe je fysiek en mentaal steeds sterker wordt.

Inzichten en een vissersbootje

"...Je kunt leren leven vanuit inzichten, of eigenlijk gewoon stoppen je inzichten te bekritiseren. Als je vertrouwen hebt in de verbinding met jezelf en dat je een wijsheid bezit, die communiceert middels inzichten en je de allerbeste adviezen geeft, leef je minder in je hoofd en kun je al je potenties veel beter benutten..." Lees verder

SPORTVASTEN | VAN SUIKER - NAAR VETVERBRANDING

Afbeelding

Sportvasten is een tiendaagse sport en detox programma. Vasten is van alle tijden en culturen. Traditioneel is de vastentijd een periode van bezinning en stilstaan bij een ander. Honger maakt niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme impact. Emoties worden scherper en gedachten luider. Een prachtige uitdaging om je gedachten te observeren, je draagkracht te vergroten en je overtuigingen oordeelvrij te kunnen beluisteren. Daarnaast geeft het ook je lichaam een reset omdat het meer tijd krijgt om afvalstoffen te verwerken. Je krijgt meer energie en je valt af doordat je lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding schakelt. Daarnaast ervaar je meer mentale rust omdat je bloedsuikerspiegel niet meer op en neer gaat. 

KIDS AGENDA 2022

Afbeelding

28 september


Anti-pest workshop

"STA STERK "

door Kim Aukema


16.30 - 17.15 uur

of

17.30 - 18.15 uur

Image