Image

ANGSTVRIJ LEVEN

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Met Krav Maga leer je technieken waarvan we hopen dat je ze nooit in het dagelijkse leven hoeft in te zetten. Wordt daarmee het leren van zelfverdediging nutteloos? Nee. De impact van deze training reikt zoveel verder dan de beheersing van de technieken. Voelen hoe sterk je bent en weten hoe jij je veiligheid kan vergroten verandert de manier waarop je naar jezelf kijkt en de relatie die je hebt met jezelf. Je komt in contact met je eigen kracht. Je leert vechten zodat je niet hoeft te vechten. Ervaar het zelf met Krav101 for men op vrijdag 16 september of #notme for women op zondag 18 september. Meld je aan via onze site. Of lees eerst nog even de column van Charlotte Beumer en bij twijfel... doen!

WAT DOEN WE TEGEN PESTEN? 

Afbeelding

Woensdag 28 september is er in de week tegen het pesten, speciaal voor onze leden, een samenwerking met Kim Aukema van het anti-pest programma 'Sta Sterk'. Kim zal dan op onze locatie een anti-pest workshop geven die de reguliere les Krav Maga vervangt en waar ouders bij mogen zijn. Er zullen twee sessies worden gehouden waar leden uit kunnen kiezen. De inhoud van elke sessie is hetzelfde. Keuze uit: 16.30 - 17.15 uur of 17.30 - 18.15 uur. Aanmelden kan zoals gebruikelijk via de app. Lees hier meer over Kim Aukema en onze samenwerking. 

NIEUW: TROJAN WORKOUT VOOR JONGEREN 12+ 

Afbeelding

Uit het werkveld krijgen we steeds meer vraag naar Trojan Workout voor jongeren. Niet alleen voor hun fysieke gezondheid, maar ook hun mentale welzijn. De afgelopen Corona jaren hebben impact gehad op de mentaliteit van veel jongeren. Het internet stimuleert ze vaak niet om veilig en effectief te werken aan hun lichaam en geest. Trojan Workout brengt jongeren in contact met hun lichaam en elkaar. Ze trainen spelenderwijs hun spieren, grove motoriek en bouwen aan hun mentale en fysieke kracht.

Daarom starten we dit jaar nog met aparte lessen Trojan Workout, speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar. We willen graag weten wie er een proefles wil komen doen.

Stuur een e-mail naar contact@trojanpower.nl met als onderwerp Trojan Workout 12+, en in de e-mail graag de naam en leeftijd van de deelnemer. We houden je op de hoogte wanneer de lessen starten. We gaan uit van de dinsdagmiddag. Stuur een e-mail naar contact@trojanpower

TROJANS

Afbeelding

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat Bianca Dekker (41 jaar), sinds enkele weken zevenvoudig Nederlands Kampioen Golf en verbonden aan Haarlem Campus en Global School for Entrepreneurship waar zij het jong ondernemerschap stimuleert. 


“Het sporten is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een sportieve familie, waar iedereen zoveel mogelijk buiten en in beweging wilde zijn. Mijn zus en ik golfen sinds we een jaar of 6 zijn. Het spelplezier stond altijd bovenaan. Thuis mochten wij uitvoerig verslag doen van alles wat we tijdens het spel hadden meegemaakt..."


Lees verder

NIEUW: KRAV FOR MEN | ONE-OFF of 10 WEKEN

Afbeelding

In reactie op #notme en de IKMF Stay Away 10-weekse zelfverdedigingscursus voor vrouwen, kregen wij de vraag waarom dit niet voor mannen werd gegeven. Ons antwoord daarop is het eenmalige event #KRAV101. Dit event start op 16 september en is tevens de kick-off van de de 10-weekse Krav Maga cursus waarin mannen spelenderwijs (opnieuw) in contact komen met hun gevechtsbereidheid, een goede basis in zelfverdediging opbouwen en hun conditie een boost geven. Je kan met #KRAV101 beginnen en daarna kijken of je door wilt gaan met de volledige cursus. 


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar nog lol in ook. Een betere vrijdagavond is er niet!

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

Afbeelding

Kettlebells zijn haar frenemies en 'de Groene Hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer. 


"Dus jij schrijft je in voor Krav Maga. Je verwacht dat je sterker wordt. Weerbaarder. Dat je jezelf leert verdedigen tegen allerhande kwaad&onheil.

Yep.

Klopt.

Alleen, er is nog meer, nog zóveel meer, dan dat.


Hier zijn de 21 dingen die ze je er niet bij vertellen... Lees verder

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

#KRAV101| MEN ONLY

19.00 - 21.00 uur


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar lol in. Een betere vrijdagavond is er niet!


Kosten 25,- EUR voor #KRAV101 of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Krav for men cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

KRAV FOR MEN | 10 weken

19.00 - 20.15 uur


Na #KRAV101 heb je de smaak te pakken. Je gaat door om de basis van Krav Maga te beheersen, jouw veiligheid te vergroten en daarbij je conditie een boost te geven. Hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!
Afbeelding

#NOTME| WOMEN ONLY

11.00 - 13.00 uur


Binnen 2 uur

 weet je waar jouw grenzen liggen en wat je moet doen als iemand die overschrijdt. 


Kosten 25,- EUR voor #notme of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Stay Away cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

STAY AWAY | 10 weken

11.00 - 12.15 uur


Na #notme heb je de smaak te pakken. Je gaat door om jouw persoonlijke kracht te ontwikkelen. Een betere investering in jezelf is er niet. En hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

TROJAN WORKOUT INSTRUCTEURSOPLEIDING 

Afbeelding

Als gecertificeerd Trojan Workout Instructeur weet je hoe mensen slimmer sporten met de meest effectieve krachttraining die er bestaat. Je begrijpt wat de combinatie en afwisseling van de verschillende soorten oefeningen met de spieren doen en hoe sterk mensen daarvan worden. Twee keer een half uur Trojan Workout per week is alle krachttraining die nodig is. Je kan je binnen twee dagen certificeren als je aan de toelatingseisen voldoet. 10 & 11 december geven we de instructeursopleiding. Trojan Workout Instructeurs zijn ook meteen KNKF gecertificeerd. 


Je hoeft geen professionele fitness ambities te hebben om deel te nemen aan de certificering voor Trojan Workout Instructor. Je kan het ook puur voor jezelf doen, zodat je de fijne kneepjes beheerst van fysieke en mentale krachttraining. Mensen die zich voor 1 augustus inschrijven krijgen de early bird korting en betalen € 697,- ipv € 797,-. 

VERSTERKING TEAM GEZOCHT

Afbeelding

Wij hebben een missie om de wereld steeds sterker te maken en daarbij zoeken wij kravisten die ons team willen komen versterken. Wil jij jouw persoonlijke vechtkracht nog verder ontwikkelen en ambieer jij het om jouw kennis en skills aan anderen over te dragen? Wij komen graag met je in contact.


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

Image