Image

STANDING STRONG DURING LOCK DOWN

Voor ons zijn de lockdowns onze eigen Trojan Power Challenges. Een situatie waarin we goed leren kijken naar wat er buiten en binnen onze invloedssfeer ligt. Ja, onze locatie gaat dicht tot en met 14 januari 2022. Maar hoe kunnen we ervoor blijven zorgen dat onze leden blijven werken aan hun fysieke en lichamelijke kracht?


Daarom zijn we vanaf de allereerste lockdown begonnen met het werken aan de Trojan Workout App. De gratis App helpt je om fit te bljven totdat je je weer fysiek in dezelfde ruimte kunt begeven als andere Trojans. De Premium versie geeft je toegang tot de mentale krachtoefeningen. Houd vol. Blijf sterk. Hele fijne feestdagen!


Download de Trojan Workout App. 


Afbeelding

TROJAN WORKOUT L1 & L2

Afbeelding

Onze missie is om mensen mentaal en fysiek steeds sterker te maken. Je kan je aansluiten bij onze missie door zelf een gecertificeerd Trojan Workoutinstructeur te worden. Als instructeur leer je andere mensen om slimmer te sporten met een van de meest effectieve trainingen die er bestaat. 12 & 13 maart geven we de instructeursopleiding. Hier vind je meer info en kan je je inschrijven. 


Vervolgopleiding L2: 

Trojan Workout Coach


Misschien merk je als reeds gecertificeerd Trojan Workout instructeur dat de mensen die bij jou trainen naast hun sportbehoefte ook met andere vraagstukken zitten. Jouw trainee vraagt om een stukje mentale coaching. Daarom hebben we de Level 2 opleiding Trojan Workout Coach opgezet die 27 & 28 maart zal plaatsvinden. Je leert effectieve coachingsvaardigheden die de impact van jouw training op andermans leven vergroten. Bekijk hier wat de opleiding inhoudt.  

TROJANS

Judith van Bezu


In de serie Trojans belichten we elke maand  de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Judith van Bezu (33 jaar), werkzaam als erfgoedcollectie beheerder bij het Nemo Museum in Amsterdam. Na afronding van de laatste Stay Away cursus vervolgt zij haar zoektocht met Krav Maga en Trojan Workout.


"Ik kan me voorstellen dat veel vrouwen belemmerende gedachten ervaren voordat zij meedoen aan de Stay Away cursus. Bij mij was dit echter niet het geval. Ik kom uit een heel zware relatie met iemand waarbij ik het nodig had om voor mezelf te leren opkomen. Ik heb intensieve hulp daarbij gehad en deze cursus was de kers op de taart."


Lees verder


Afbeelding

HARTSTICHTING & TROJAN WORKOUT

Afbeelding

De Hartstichting heeft een serie gemaakt over mensen met een hoge bloeddruk die daar actief mee aan de slag gaan. In dit deel volgen wij een van onze eigen leden, Eric. Hij neemt ons mee in zijn uitdaging om zijn bloeddruk te verlagen. Voor velen van ons een herkenbare strijd, zoals de omgang met stress, verslaving en doen wat goed voor je is. 

Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE*

10.00 - 12.00 uur


Prepare for the unexpected...

met sport- en zwemkleding.


Locatie: Zandvoort


 Gratis voor leden.


Niet-leden betalen 40,- Eur 

(inclusief 3 proeflessenpakket) 


* Vanwege Corona is de datum nog onder voorbehoud. We houden je op de hoogte. 

Meld je aan!
Afbeelding

 #NOTME

11.00 - 13.00 uur


Voor alle dochters, moeders en vriendinnen...


16 januari 2022 gaan we weer van start met de 10-weekse IKMF Stay Away cursus. De kick off hiervan is #notme, een extra lange seminar die vrouwen leert om hun grenzen te stellen. 


Meld je hier aan voor het seminar (25,- EUR)


 of hieronder als je al weet dat je de hele cursus gaat volgen (179,- EUR). 


De kosten voor het seminar worden verrekend als je de 10-weekse cursus gaat doen. De Stay Away cursisten nemen uiteraard kosteloos deel aan #notme. 

Meld je aan!

GASTCOLUMN

BEWUSTZIJN EN WEERBAARHEID

Stephan Wattimena


Onze vaste columnist, Charlotte Beumer, maakt deze nieuwsbrief ruimte voor een gastcolumnist. Deze maand is dat: Stephan ‘True Story’ Wattimena. Hij vertelt over bewustzijn en weerbaarheid


Als mens zijn wij redelijk goed ontworpen en in elkaar gezet. Vooral als het gaat om agressie en geweld. Zo zijn wij geprogrammeerd om instinctief (onder stress) in een geweldssituatie het hoofd van de ander aan te vallen EN om ons eigen hoofd te beschermen. Ook zijn wij van nature erg beschermend over ‘onze’ groep. Dit kan soms extreme vormen aan nemen, denk aan voetbal hooligans die vechten met ‘fans’ van andere clubs. Of kinderen die elkaar pesten vanwege een andere kledingstijl. Waarom is dat?


Lees verder


Afbeelding

ROOSTERMEDEDELINGEN

Zoals je van ons gewend bent veren we mee met de overheidsmaatregelen en zoeken we steeds naar nieuwe opties. Houd dus ook je mailbox in januari in de gaten. We communiceren het nieuwe rooster steeds op dezelfde manier via de website, email en op onze app waar je je les reserveert.


- Tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 9 januari) zijn wij gesloten. 

- Na 9 januari kan je van 8.45 - 9.15 Trojan Workout online meedoen.

- We houden je op de hoogte wat we zullen doen met de kidslessen na 9 januari. 

Image