Image

TRAINEN VOOR KRACHT  

Feel great. Stand strong. Onder alle omstandigheden, wat het leven je ook brengt. Dat is de mindset en manier van leven waar wij ons elke dag mee bezig houden en die wij mensen willen leren. Een groeiproces dat gepaard gaat met vallen en opstaan, waarbij het ongemak wordt toegelaten en geaccepteerd. Iedereen wil sterk zijn, maar niet iedereen wil het worden. Met Trojan Workout word je het zo snel, dat je gaat ervaren wat sterk zijn voor jou betekent. Je ervaart een kracht die voelbaar is in alle omstandigheden. Ervaar het zelf, er is geen betere manier op je ochtend te starten!  

NIEUW: WWW.TROJANWORKOUT.COM

Afbeelding

Onze website trojanworkout.com heeft een nieuw jasje gekregen conform de stijl van Trojan Power Academy. Met deze site willen wij het portaal vormen naar de Trojan Workout Community met een gezamenlijke missie om iedereen in zijn kracht te zetten. 

FITFAIR IMPRESSIE

Trojan Workout was vertegenwoordigd tijdens de Fitfair, waar alle huidige trends en ontwikkelingen in fitness samen komen! Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan de video impressie

Afbeelding

EEN 10 WEEKSE VECHTCURSUS VOOR MANNEN

Afbeelding

In reactie op #notme en de IKMF Stay Away 10-weekse zelfverdedigingscursus voor vrouwen, kregen wij de vraag waarom dit niet voor mannen werd gegeven. Ons antwoord daarop vindt plaats vanaf 27 januari op de vrijdagavond. Dit zijn de introductielessen tot Krav Maga waarin mannen spelenderwijs (opnieuw) in contact komen met hun gevechtsbereidheid, een goede basis in zelfverdediging opbouwen en hun conditie een boost geven. Je kan gewoon langskomen of op 27 januari met #KRAV101 beginnen en daarna kijken of je door wilt gaan met de volledige cursus. 


Bij #KRAV101 ben je binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar nog lol in ook. Reguliere lessen duren 1 uur en 15 minuten. Een betere vrijdagavond is er niet!

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

#KRAV101| MEN ONLY

19.00 - 21.00 uur


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar lol in. Een betere vrijdagavond is er niet!


Kosten 25,- EUR voor #KRAV101 of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Krav for men cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

KRAV FOR MEN | 10 weken

19.00 - 20.15 uur


Na #KRAV101 heb je de smaak te pakken. Je gaat door om de basis van Krav Maga te beheersen, jouw veiligheid te vergroten en daarbij je conditie een boost te geven. Hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

NOOIT MEER BANG

Met een 2 uur durende seminar of een 10 weekse cursus zelfverdediging ben je als vrouw weer in contact met je vechtlust, een primaire bron van kracht die door generaties van socialisatie in slaap is gebracht. Ervaar wat het voor je doet als je deze kracht hervindt. 

Afbeelding

#NOTME| WOMEN ONLY

11.00 - 13.00 uur


Binnen 2 uur

 weet je waar jouw grenzen liggen en wat je moet doen als iemand die overschrijdt. 


Kosten 25,- EUR voor #notme of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Stay Away cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

STAY AWAY | 10 weken

11.00 - 12.15 uur


Na #notme heb je de smaak te pakken. Je gaat door om jouw persoonlijke kracht te ontwikkelen. Een betere investering in jezelf is er niet. En hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

Effect met een grote E


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


"Stel, ik zit hier in mijn keukenstoel aan mijn keukentafel, en ik ga terug naar de aller
verdrietigste herinnering die ik kan oproepen. Ik denk niet alleen aan de herinnering, ik trek
‘m aan als een jas. Ik hul me erin en vul mijn lijf ermee.
Mijn lichaam volgt als vanzelf. Het verdriet is voelbaar alsof het gisteren was. Ik voel me
zwaar, terneergeslagen, tranen dienen zich aan. Het was zó vreselijk! Zó erg!"

 

Lees de column


Afbeelding

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat Vincent Pauk (36 jaar). Vincent liep vanaf september dit jaar de oudste pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, een voettocht van maar liefst 800 kilometer. Hij is de route gaan lopen naar aanleiding van het 1-jarige Menpower programma dat hij bij TPA heeft gevolgd. Dit was zijn Trojan Power Challenge. 


“Ik ga graag op avontuur! Omdat ik nieuwsgierig ben en van avontuur hou doe ik graag nieuwe dingen: mooie reizen maken, hiken, surfen, freediven, paragliden, van dat soort dingen. Ik hou ervan om actief te zijn en daar dus ook de spanning in te zoeken, dat geeft mij het gevoel dat ik leef! 


Dat ervaar ik ook bij het beoefenen van Krav Maga. Bij Krav is effectiviteit het enige wat telt. Er is geen poespas, geen opsmuk. Je leert vechten. Punt. Af en toe een blauwe plek of een misplaatste vuist in je gezicht hoort bij het trainen... Lees het hele verhaal. 

Afbeelding

GESLAAGD VOOR HET EXAMEN VAN 3 DECEMBER!

Afbeelding
Afbeelding

ROOSTERMEDEDELINGEN

  • Let op: de kids en jeugdlessen vervallen op vrijdag 23 december ivm de feestdagen. 
  • Tijdens de kerstvakantie zijn wij van 24 december  - 8 januari gesloten.
  • Vanaf januari zijn er ook weer reguliere Krav Maga lessen. 

KIDS AGENDA 2022 - 2023

za 10 december                    Centraal Examen

vrij 23 december                  De lessen vanaf 15.45 uur vervallen

woe 28 dec & vrij 30 dec     Kerstvakantie   

woe 4 jan & vrij 6 jan           Kerstvakantie 

woe 11 jan & vrij 13 jan      Ouder – Kind lessen

woe 26 jan & vrij 28 jan      Sublevel testen

MARTIJN BOS ZOEKT VERSTERKING

Afbeelding

In het nieuwe jaar start opnieuw ons interne trainingstraject om ons team van instructeurs te vergroten. Heb je een gevoel bij Trojan Power Academy en het werk dat wij doen? En wil je daar onderdeel van zijn, in een gezellig en gedreven team? Laat het ons nog dit jaar weten!


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

Image