Image

ON FEELING GREAT   

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Je goed voelen betekent echter niet dat er geen ruimte is voor negatieve gevoelens. Het is je mentale en fysieke draagkracht waarbij we je helpen zodat je datgene wat het leven je biedt, (steeds) beter aan kunt. Dat betekent ook dat je okay kan zijn met jezelf als je je niet goed voelt. Net zoals negatieve ervaringen bij het leven horen, zijn ook negatieve emoties valide. Als ze er mogen zijn, kunnen ze ook verwerkt worden. Vaak worden we geleerd om negatieve emoties te onderdrukken. We willen onszelf ervan afleiden en proberen ze te verdoven met eten, drinken of schermen. Wij geloven dat je ook je emotionele draagkracht kunt trainen en vergroten en beter de emotionele realiteit van jezelf kunt accepteren. Daarom organiseren we sinds kort elke dinsdagavond om 20.30 uur de Mental Power Sessies, gewoon live in de Gonnetstraat. Tot dan! 


Bekijk de video

Fight like a girl


Vanwege het succes van #notme organiseren we een keer in de zoveel tijd een nieuwe seminar, speciaal voor meiden tussen de 11 en 16 jaar, genaamd "Fight like a girl'. In deze drie uur durende seminar leren we onze deelnemers voor zichzelf op te komen en een aantal basistechnieken van zelfverdediging. Zodat ze hun grenzen kennen, weten wanneer iemand die overschrijdt, weten wat ze dan moeten zeggen en doen en vooral dat ze weten hoe sterk ze eigenlijk zijn. 


Het volgende seminar is 12 april van 15.00 - 18.00 uur. Meld je hier aan.

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand  de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Marianne van den Broek (26), slachtoffercoördinator bij het OM. Marianne heeft enkele maanden geleden haar instructeursopleiding afgerond en assisteert momenteel bij Stay Away, Krav en Trojan Workout.


“Zo’n jaar of vier geleden deed ik voor het eerst mee aan een Krav Maga seminar. We deden “chokes”. Je leert dan hoe je jezelf moet verdedigen tegen de verschillende manieren waarbij je bij je keel wordt gegrepen. Ik schrok van het gegeven dat ik met tien jaar achtergrond in Taekwondo geen goede respons had. Ik kon niks. Mijn trappen en stoten waren niet effectief. Ik dacht dat ik mezelf kon redden, maar in zo’n levensbedreigende situatie zou ik zijn gestikt. 


Lees verder

Afbeelding

BIJ BNNVARA

Afbeelding

Martijn was te gast bij BAKSTEEN, het online programmaplatform van BNNVARA Academy. Getalenteerde videomakers mogen hierin items maken om te informeren en te vermaken. Presentatrice Larisa krijgt een aantal technieken mee. Al snel begint ze er lol in te krijgen. Wij mogen meegenieten hoe Martijn te pakken wordt genomen : )

LOKALE LEVEL- & PRETESTEN P1

TROJAN POWER ACADEMY

GONNETSTRAAT 7 TE HAARLEM

Afbeelding

ARE YOU READY FOR THE NEXT LEVEL?


Test je skills voor P1.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

PRETEST P1

19 maart 2022


12.30 uur Pretest P1


Kosten bedragen €15,- 


MELD JE HIER AAN! 

LOKALE LEVELTEST P1

9 april 2022

11.00 uur Leveltest P1 


Kosten €65,- 

(incl. paspoort, level patch en diploma)


MELD JE HIER AAN!

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE

Tijd ntb


Steeds sterker door...

De verbinding met jezelf... 

en met anderen. 


Locatie: Haarlem

Gratis voor leden. 

 Nieuwkomers betalen 20,- Eur 

(incl 3 proeflessen).

Meld je aan!
Afbeelding

FIGHT LIKE A GIRL

15.00 - 18.00 uur


Deze is voor alle meiden tussen de 11 - 16 jaar. 


Zodat je alleen over straat durft.

Zodat je weet wanneer iemand te ver gaat.

Zodat je weet wat je dan moet zeggen en 

wat je dan moet doen. 

Zodat je weet hoe je voor jezelf opkomt.

En zodat je weet hoe sterk je bent.  


Kosten 55,- EUR

Meld je aan!

COLUMN

Practice what I preach


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


“Het is heerlijk pap.” Ik gebaar genietend naar de enorme schnitzel op mijn bord. “Echt heer-lijk”.

Hij blijft even stil, mijn papa. En dan zegt ‘ie: “Ik ben gewoon zó blij dat ik dat nog voor je kan maken.”

Hij heeft geen tranen.

Hij heeft echt geen tranen. "


Lees verder


Afbeelding

GEZOCHT: VERTROUWENSPERSOON

In het kader van "Practice what you preach" zoekt de Trojan Power Academy een onafhankelijk vertrouwenspersoon voor onze leden bij wie zij hun verhaal, vraag of klacht kwijt kunnen over TPA en zijn dienstverlening. Ken jij iemand of denk je dat je dit zelf erbij zou kunnen nemen? Stuur dan een e-mail naar m.bos@trojanpower.nl 


ZELFONTWIKKELING: TROJAN WORKOUT L1 & L2

Afbeelding

Ontwikkel jezelf als Trojan Workout Instructor (L1) & Coach (L2)


Je hoeft geen professionele fitness ambities te hebben om deel te nemen aan de certificering voor Trojan Workout Instructor. Je kan het ook puur voor jezelf doen, zodat je de fijne kneepjes leert van een van de meest effectieve krachttrainingen die er is. Dat doe je in een weekend op 12 en 13 maart. Klik hier voor meer info. 


Als je dan toch bezig bent om je fysieke en mentale kracht door te ontwikkelen en je de L1 hebt afgerond, kan je 26 en 27 maart doorstromen naar de L2 als Trojan Workout Coach, waarmee je de kennis, inzichten en vaardigheden achter mentale (veer)kracht ontwikkelt, voor jezelf of jouw coachees. 

KIDS NIEUWS

Tenue en bescherming


Alle kinderen vanaf 8 jaar hebben bokshandschoenen nodig tijdens de les. De bokshandschoenen kun je bij Monique kopen. Na de vakantie gaan we ze gebruiken, dus neem ze elke week mee naar de les. 


Iedereen draagt elke les het krav maga tenue, voor de tieners geldt ook dat ze een tok, scheenbeschermers, bitje en bokshandschoenen dragen. Deze heb je aan het begin van de les aan.

23 & 25 maart         Subleveltesten voor alle leeftijden 

15 april                     Goede Vrijdag. Alle lessen vervallen.

1 en 3 juni                Pretesten voorafgaand aan de examens*

11 juni                       Landelijk Centraal examen even levels

26 juni                       Lokale examens oneven levels 


 * Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan de examens worden dit jaar pretesten afgenomen. Daarnaast dient een kandidaat bij minimaal 70% van de lessen aanwezig te zijn geweest.

Image