Image

OP JE GEMAK ZIJN MET ONGEMAK   

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Bij Trojan Power Academy komen mensen die zich willen ontwikkelen, fysiek en mentaal. Persoonlijke groei vindt plaats buiten je comfortzone. Wat je kunt trainen is op je gemak zijn met ongemak. Wij verwelkomen eenieder die zijn eerste stap over onze drempel heeft gezet. Misschien volgde deze stap uit pure nieuwsgierigheid of was dit een stap na veel wikken en wegen? Elke reis begint met deze eerste stap. Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap bij ons. Leidt deze naar je eerste krachttraining, ga je uitzoeken wat coaching voor jou kan doen of kom je opdagen voor je eerste fightclub? Welkom!

NIEUW: KRAV FOR MEN | ONE-OFF of 10 WEKEN

Afbeelding

In reactie op #notme en de IKMF Stay Away 10 weekse zelfverdedigingscursus voor vrouwen, kregen wij de vraag waarom dit niet voor mannen werd gegeven. Ons antwoord daarop gaat 2 september van start gaan met het eenmalige event #KRAV101Krav  als kick off van de de 10 weekse Krav Maga cursus waarin mannen (opnieuw) in contact komen met hun gevechtsbereidheid, een goede basis in zelfverdediging opbouwen, hun conditie een boost geven en dit spelenderwijs doen. Welkom! Je kan je hieronder aanmelden. 

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

#KRAV101| MEN ONLY

19.00 - 21.00 uur


Binnen 2 uur ben je (opnieuw) in contact met je gevechtsbereidheid, weet je wat je moet doen bij de meest voorkomende aanvallen, werk je aan je conditie en heb je daar lol in. Een betere vrijdagavond is er niet!


Kosten 25,- EUR voor #KRAV101 of gratis bij inschrijving voor de 10-weekse Krav for men cursus.

Meld je aan!
Afbeelding

#KRAV FOR MEN | 10 weken

19.00 - 20.15 uur


Na #KRAV101 heb je de smaak te pakken. Je gaat door om de basis van Krav Maga te beheersen, jouw veiligheid te vergroten en je conditie daarbij een boost te geven. Hadden we al gezegd dat je daar heel veel plezier bij gaat beleven?


Kosten 179,- EUR

Meld je aan!

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

De regie


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


"Ik zag mezelf al kromgebogen door de Appie schuifelen, of me huilend naar binnen harken bij de plaatselijke fysio. Bovendien zou van slapen wel niks komen, ik zou elk uur van de nacht zien, ik zou wakker worden als een Gebroken Mensch, en dan moest ik ook nog eens een paar uur naar huis rijden. Kortom, het zou allemaal wel misgaan. In de nacht is alles donker, en dan kunnen gedachten niet alleen groteske vormen aannemen, maar ook intens Waar aanvoelen."

Lees de column


Afbeelding

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Kees van Veenendaal (66 jaar). Hij is grafisch ontwerper en heeft gestudeerd aan de Rietveld Academie. Sinds vier jaar is hij lid bij Trojan Power Academy. 


“Een paar jaar geleden had ik een hoogoplopend conflict met een van mijn buren. Ik wist niet hoe ik mijzelf in dat conflict moest hanteren en wat ik aan moest met de emoties die daarbij kwamen kijken. De nasleep en confrontatie hiermee werden te groot. Het was een van de redenen om weer terug naar Haarlem te verhuizen. 


Mijn broer is coach en tevens trainingsacteur. Hij leerde mij een aantal gesprekstechnieken hoe ik assertief kon communiceren en hierin voor mezelf kon opkomen. 


Lees verder

Afbeelding

GEZOCHT: COLLEGA KRAV INSTRUCTEURS

Afbeelding

Wij hebben een missie om de wereld steeds sterker te maken en daarbij zoeken wij collega's die zowel fysiek als mentaal ons team willen komen versterken. Wil jij jouw mental, physical en fighting power nog verder ontwikkelen en ambieer jij het om deze kennis en skills aan anderen over te dragen? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en willen graag met je in gesprek.


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

MARTIJN BOS OVER FEEL GREAT. STAND STRONG.

Afbeelding

In zijn blog “Feel great. Stand Strong.” geeft Martijn Bos  een inkijkje in de wereld van Trojan Power Academy en hoe je fysiek en mentaal steeds sterker wordt.


"Laatst kwam ik te laat aan bij de Trojan Workout om 08:45. Erg vervelend. De brug stond open. En de stoplichten zaten allemaal tegen. Ik zeg “zaten tegen” omdat voor mij de stoplichten zorgde dat ik te laat op mijn werk kwam en er leden op mij moesten wachten. Dat die stoplichten voor anderen juist gunstig stonden, voelde voor mij als onhandig, oneerlijk en verkeerd. Zó lang hoeven ze toch niet op rood te staan?!..."


Lees column

MENTAL POWER COACHING

Afbeelding

Een inzicht ontstaat als je het antwoord vindt op de vraag die er voor jou toe doet. Een inzicht geeft begrip, compassie en in het verlengde daarvan kracht, omdat het een oplossing biedt aan gedachten die je eerst nog in de weg stonden.  Onze coaching is geen therapie en je levert geen prestatie, mar het kan je wel kracht geven en de relatie die je hebt met jezelf versterken. Blijf op dinsdagavond na een Trojan Workout plakken voor de Mental Power sessies om 20.30 uur en maak op een laagdrempelige manier kennis met wat coaching voor jou kan doen. 

KIDS AGENDA 2022

Afbeelding

OUDER-KINDLESSEN KRAV MAGA


In de week na de centrale examens, op 29 juni en 1 juli zullen we sinds lange tijd weer een ouder-kindles geven. Alle kinderen mogen in deze les een ouder meenemen. We zullen er een leuke, sportieve les van maken, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze kunnen! Trek je sportkleding aan en kom mee met je kind!

11 juni  

 Landelijk Centraal examen even levels*                  


26 juni                      

Meld je kind aan voor de Lokale examens oneven levels


29 juni 

Ouder - Kind les


1 juli

Ouder - Kind les


28 september

Anti-pest workshop "Sta sterk" door Kim Aukema  

16.30 - 17.15 uur en 17.30 - 18.15 uur 


 * Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan de examens worden dit jaar pretesten afgenomen. Daarnaast dient een kandidaat bij minimaal 70% van de lessen aanwezig te zijn geweest.

Image