Image

GEDACHTEWERK   

Feel great. Stand strong. Dat is waar we ook dit weekend mee bezig waren tijdens de eerste L2 Trojan Workout Coach opleiding. Een intensieve tweedaagse cursus in aanvulling op de L1 Trojan Workout Instructor cursus. De cursisten nemen de volgende stap in de ontwikkeling van hun fysieke en mentale kracht en hoe zij anderen kunnen helpen zich met die kracht te verbinden. Wil je meer weten over je hoe je onze Mental Power principes kunt integreren in je dagelijkse leven? Kom dan naar de Mental Power Coaching sessies dinsdagavond 20.30 uur. Een laagdrempelige manier om erachter te komen wat coaching voor je kan doen. 


TROJAN POWER CHALLENGE

Bekijk de video

Wij geloven dat als jij jezelf blijft uitdagen, dat je steeds sterker wordt. Maar onze Trojan Power Challenges zijn daarnaast ook gewoon heel veel fun! De afgelopen challenge hield een oud-lid van de Geheime Dienst een seminar over cover up stories, onzichtbaarheid in een groep en hoe je het beste intelligentie verzamelt: een mindblowing experience. De volgende challenge op 9 april (13 - 16.00 uur) is het laatste deel van deze CIA-achtige drieluik en zal gaan over communicatie onder stress. Zorg dat je erbij bent! 

Kijk naar de Trojan Power Events

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Jesse Voute (14 jaar).


“Een jaar geleden ben ik gestopt met Krav Maga. Mijn moeder wilde heel graag dat ik mezelf leerde verdedigen en in staat was om voor mezelf op te komen. Zij beschouwde dit als een stukje van mijn opvoeding. Na vijf jaar Krav voelde ik dat ik de technieken kende en was ik klaar voor een volgende uitdaging. Ik wilde mij verder ontwikkelen in atletiek en train nu bij Wigert Thunnissen. Hij coacht o.a. ook wereldkampioene Dafne Schippers.


Na een tijdje met Krav te zijn gestopt voelde ik toch weer een drang om mijn technieken op te frissen. Ik wilde graag weer in contact zijn met mijn gevechtsvaardigheden. Het leek me ook leuk om dit te doen met mijn vriendinnen. Zodat ze weten dat zij dit ook kunnen als het nodig mocht zijn... 


Lees verder

Afbeelding

SPORTVASTEN, WAAROM ZOU JE?

Bekijk de video

Vasten is van alle tijden en culturen: Pasen en de Ramadan staan voor de deur. Traditioneel is de vastentijd een periode van bezinning en stilstaan bij een ander. Honger maakt niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme impact. Emoties worden scherper en gedachten luider. Een prachtige uitdaging om je emoties te doorvoelen, je emotionele draagkracht te vergroten en je overtuigingen oordeelvrij te kunnen beluisteren. Daarnaast geeft het ook je lichaam een reset omdat het meer tijd krijgt om afvalstoffen te verwerken. Je krijgt meer energie en je valt af. Maandag start Martijn Bos en nog een aantal andere Trojans met het tiendaagse sportvasten. Volg hen op de socials en voel je welkom om aan te haken!

LOKALE LEVEL- & PRETESTEN P1

TROJAN POWER ACADEMY

GONNETSTRAAT 7 TE HAARLEM

Afbeelding

LOKALE LEVELTEST P1

9 april 2022

11.00 uur Leveltest P1 


Kosten €65,-  (incl. paspoort, level patch en diploma)


MELD JE HIER AAN!

TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE

13.00 - 16.00 uur


Steeds sterker door...

Er werk van te maken.


Het derde deel van onze CIA drieluik


Locatie: Haarlem

Gratis voor leden. 

 Nieuwkomers betalen 20,- Eur 

(incl 3 proeflessen).

Meld je aan!
Afbeelding

FIGHT LIKE A GIRL

15.00 - 18.00 uur


Deze is voor alle meiden tussen de 11 - 16 jaar. 


Zodat je alleen over straat durft.

Zodat je weet wanneer iemand te ver gaat.

Zodat je weet wat je dan moet zeggen en 

wat je dan moet doen. 

Zodat je weet hoe je voor jezelf opkomt.

En zodat je weet hoe sterk je bent.  


Kosten 55,- EUR

Meld je aan!

COLUMN

(Niet) goed genoeg


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


"In de kern was dit mijn angst: stel dat ik naar krav ga, en ik lig na tien minuten huilend in een hoekje. Ik moet opgeven. Omdat ik toch te vroeg ben gegaan. Te snel ben opgestart. Hoe ongelooflijk køt en demotiverend zou dat zijn?"


Lees verder


Afbeelding

GEZOCHT: VERTROUWENSPERSOON

In het kader van "Practice what you preach" zoekt de Trojan Power Academy een onafhankelijk vertrouwenspersoon voor onze leden bij wie zij hun verhaal, vraag of klacht kwijt kunnen over TPA en zijn dienstverlening. Ken jij iemand of denk je dat je dit zelf erbij zou kunnen nemen? Stuur dan een e-mail naar m.bos@trojanpower.nl 


KICK OFF TROJAN COACHING

Afbeelding

Het afgelopen weekend heeft de eerste groep Trojan Workout instructeurs de volgende stap genomen om zichzelf verder te ontwikkelen als Trojan Coach en zichzelf en hun klanten nog beter in verbinding te brengen met hun fysieke en mentale kracht. We leerden over de anatomie van een menselijke ervaring en welke rol overtuigingen spelen in gedachtepatronen, gedrag, je relatie met jezelf en met anderen. Een intensief weekend met nieuwe, waardevolle inzichten in de goodiebag.  


Ben je geïnteresseerd in deze cursus en wil je weten wat de vereisten zijn en wanneer de volgende cursus plaatsvindt? Stuur een mail naar contact@trojanpower.nl ovv Interesse Trojan Coaching

SUBLEVELTESTEN KIDS & JUNIOREN

Afbeelding

Vorige week waren er dan eindelijk weer subleveltesten voor de kinderen en junioren. En… ouders mochten weer komen kijken!


De subleveltest is een tussentijdse test om te kijken of de technieken die afgelopen periode getraind zijn, goed beheerst worden. Iedereen die regelmatig naar de lessen komt, mag hier aan meedoen.


De kinderen en junioren hebben hier hard voor getraind en dat was te zien. Ze hebben allemaal een streepje verdiend.


Op 1 en 3 juni zijn de pretesten voor de kinderen vanaf 8 jaar. Dit betekent dat in die lessen gekeken wordt wie er klaar is voor de aankomende examens. Deze vinden plaats op 11 juni voor de even nummers (landelijk) en 26 juni voor de oneven nummers (bij TPA).

KIDS AGENDA

15 april                     Goede Vrijdag. Alle lessen vervallen.

1 en 3 juni                Pretesten voorafgaand aan de examens*

11 juni                       Landelijk Centraal examen even levels

26 juni                       Lokale examens oneven levels 


 * Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan de examens worden dit jaar pretesten afgenomen. Daarnaast dient een kandidaat bij minimaal 70% van de lessen aanwezig te zijn geweest.

Image