Image

SPIERSPANNING

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Met Trojan Workout beschik je over de meest effectieve trainingsmethode om dit voor elkaar te krijgen. Een Trojan set volgt de verschillende spierfuncties op dezelfde wijze waarop het lichaam reageert onder stress of tijdens een conflict. Je eerste reactie is een isometrische contractie. Je bevriest, dat wil zeggen dat je spieren onder spanning staan, maar niet bewegen. Wat volgt is een explosieve beweging zodat je kan vluchten. Als vluchten niet mogelijk is, zal het conflict leiden tot een worsteling, de zogenoemde 'grind'. Door de volgorde en combinatie van deze oefeningen word je heel snel, heel sterk. Daarnaast raak je stresshormonen kwijt. En dat ga je merken in alles. Een Trojan Workout kan je altijd meedoen. Iedereen in de groep traint op zijn eigen niveau. Ervaar het zelf. 

WAT DOEN WE TEGEN PESTEN? 

Afbeelding
Afbeelding

Jarenlang gepest worden door vervelende opmerkingen of agressief gedrag als duwen, slaan of schoppen. Kleiner kan je een mens niet maken. Zowel Martijn Bos als Kim Aukema uit Haarlem, hebben van pesten hun werk gemaakt. In de week tegen het pesten stonden zij samen sterk. Weerbaarheidstrainer Kim Aukema gaf onze junior kravisten een workshop 'Omgaan met pesten'. 


Kim: "Wat een ander zegt of doet heb je niet in de hand, maar wel hoe je ermee omgaat. Ik leer kinderen het verschil tussen plagen en pesten. Samen kijken we naar wat zij tegen pesten kunnen doen, of zij dit nu zelf meemaken of zien dat een ander wordt gepest. Wij oefenen met sterke lichaamstaal en stemgebruik en hoe je ervoor zorgt dat het pesten stopt. Aan het einde van de workshop geef ik kinderen een helpende gedachte mee, waarmee zij hun eigen gedachten leren sturen."  Lees hier meer over Kim Aukema en onze samenwerking. 

EMPOWERMENT TRAININGEN 

Afbeelding
Afbeelding

We helpen niet alleen onze leden om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen. Dit doen we ook buiten de deur. Zo gaf Martijn Bos 29 september jl. een Empowerment training aan de vrouwelijke studenten van Global School in Amsterdam. Stephan Wattimena zette de consultants van Blue Bricks aan het werk. Onze trainingen gaan over de keuze en invloed die je hebt om je goed te voelen en sterk te staan in elke situatie. Uniek aan de seminars is dat deelnemers dit niet alleen mentaal, maar juist ook fysiek leren ervaren aan de hand van Krav Maga technieken. 

TROJANS

Afbeelding

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat Vera de Reus (37). En ja, met haar 1.86 m is zij ook echt lang. Net als de meeste leden houdt zij zich bezig met fysieke en mentale ontwikkeling en dit doet zij professioneel als topsport en talentcoach voor kinderen en jongeren. 


"...Met meer dan 20 jaar ervaring als coach heb ik een goed beeld van de tijd waarin wij leven en de impact die dat heeft op de ontwikkeling van onze kinderen. De hoeveelheid informatie en de snelheid waarmee wij alle prikkels moeten verwerken geven zo’n druk dat er steeds meer kinderen zijn die daarin niet kunnen meekomen. Zij bezwijken onder de druk van school, ouders, de manier hoe wij ons onderwijs hebben ingericht en de prestatiesamenleving in het algemeen. Ons brein is simpelweg nog niet in staat om zoveel informatie op een dag te verwerken. De symptomen hiervan uiten zich in vluchtgedrag, terugtrekken, burnouts, en angststoornissen. Deze komen nu bij jongeren en kinderen op steeds jongere leeftijd voor..." 


Lees het hele interview

NIEUW: TROJAN WORKOUT VOOR JONGEREN 12+ 

Afbeelding

Uit het werkveld krijgen we steeds meer vraag naar Trojan Workout voor jongeren. Niet alleen voor hun fysieke gezondheid, maar ook hun mentale welzijn. De afgelopen Corona jaren hebben impact gehad op het mentale welzijn van veel jongeren. Het internet stimuleert ze vaak niet om veilig en effectief te werken aan hun lichaam en geest. Trojan Workout brengt jongeren in contact met hun lichaam en elkaar. Ze trainen spelenderwijs hun spieren, grove motoriek en bouwen aan hun mentale en fysieke kracht.

Daarom starten we dit jaar nog met aparte lessen Trojan Workout, speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar. We willen graag weten wie er een proefles wil komen doen.

Stuur een e-mail naar contact@trojanpower.nl met als onderwerp Trojan Workout 12+, en in de e-mail graag de naam en leeftijd van de deelnemer. We houden je op de hoogte wanneer de lessen starten. We gaan uit van de dinsdagmiddag. Stuur een e-mail naar contact@trojanpower

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

Afbeelding

Kettlebells zijn haar frenemies en "de Groene Hel" is haar happy place. Welkom in de wereld van Charlotte Beumer. 


"..Deal je niet met je emoties, dan gaan ze aan je deur kloppen. Harder en harder, totdat je opendoet, ze verwelkomt, uitnodigt op de thee, luistert naar wat ze te vertellen hebben.

Doe jij na -tig keer kloppen nog niet open, dan gaan ze andere manieren zoeken. Denk aan de meest fanatieke Jehova’s getuige, mix die met een verbeten Kinderpostzegel-meisje en vermenigvuldig dat met tien..."


Lees de column " Chips en cola voor de ziel".


LEER ALLES OVER TROJAN WORKOUT 10 & 11 DEC

Afbeelding

Als gecertificeerd Trojan Workout Instructeur leer je hoe mensen slimmer sporten met de meest effectieve krachttraining die er bestaat. Je begrijpt wat de combinatie en afwisseling van de verschillende soorten oefeningen met de spieren doen en hoe sterk mensen daarvan worden. Twee keer een half uur Trojan Workout per week is alle krachttraining die iemand nodig heeft. Je kan je binnen twee dagen certificeren als je aan de toelatingseisen voldoet. 10 & 11 december geven we de instructeursopleiding. Trojan Workout Instructeurs zijn ook meteen KNKF gecertificeerd. 


Je hoeft geen professionele fitness ambities te hebben om deel te nemen aan de certificering voor Trojan Workout Instructor. Je kan het ook puur voor jezelf doen, zodat je de fijne kneepjes beheerst van deze fysieke en mentale krachttraining. Mensen die zich voor 1 november inschrijven krijgen de early bird korting en betalen € 697,- ipv € 797,-. 

KIDS AGENDA 2022

woe 29 & vrij 21 oktober         Herfstvakantie – de lessen vervallen

woe 30 nov & vrij 2 dec            Thema Sinterklaas: de kinderen mogen verkleed

za 10 december                          Centraal Examen

woe 28 dec & vrij 30 dec          Kerstvakantie – de lessen vervallen 

EVENTS

Afbeelding

FIGHT LIKE A GIRL

DINSDAG 25 OKTOBER

15.30 – 18.00  UUR

(€ 50,- )


Deze is voor alle meiden tussen de 11 en 16 jaar.

 

Zodat je alleen over straat durft.

Zodat je weet wanneer iemand te ver gaat en

Zodat je weet wat je dan moet zeggen en wat je dan moet doen.

Zodat je weet hoe je voor jezelf opkomt.

En zodat je weet hoe sterk je bent. 

Afbeelding

CERTIFICERING 

TROJAN WORKOUT INSTRUCTOR 


(2 DAGEN)

10 & 11 DECEMBER

ZA 8.30 – 18.00 uur | Zo 9.00 – 17.00 uur

 

Als Trojan Workout Instructor heb jij 

binnen 2 dagen  

meesterschap over 

de meest effectieve trainingsmethode 

die er is.

 

Je leert deze toe te passen op anderen of puur voor jezelf.  

VERSTERKING TEAM GEZOCHT

Afbeelding

Wij hebben een missie om de wereld steeds sterker te maken en daarbij zoeken wij kravisten die ons team willen komen versterken. Wil jij jouw persoonlijke vechtkracht nog verder ontwikkelen en ambieer jij het om jouw kennis en skills aan anderen over te dragen? Wij komen graag met je in contact.


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

Image