Image

WEERBAARHEID 

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Fysieke en mentale kracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn soms zo gefocust op cognitie dat we vergeten dat we een lichaam hebben, totdat het begint te klagen. Lichaam en geest vormen een interactief systeem. Een simpel trucje is om je gezicht te vormen in een lach (neem je ogen ook mee). Na een tijdje ga je je vrolijker voelen. Je lichaam trainen op kracht werkt mentaal door in je weerbaarheid. Een sterke geest in een gezond lichaam helpt jou om je goed te voelen en sterk te staan in elke situatie. Ervaar wat Trojan Workout voor je gaat doen en hoe je met alledaagse stress omgaat. Beheers de meest effectieve vorm van krachttraining en certificeer je 10 en 11 december als Trojan Workout Instructeur

MARTIJN BOS SPREEKT OP FITFAIR 2022

Afbeelding

Wij staan op de Fitfair! Graag nodigen we jullie uit om ook langs te komen en je te laten inspireren door alle huidige trends en ontwikkelingen in fitness! Als een van de sprekers zal Martijn het op 25 november hebben over hoe je je goed voelt en sterk in het leven staat. Ontmoet gedreven en gepassioneerde bedrijven en professionals die met hun producten, kennis en ervaring fitness en sporten naar een hoger niveau tillen. 


Als je een ticket wil kopen (25,- EUR)  krijg je met "TROJANWORKOUT25" 25% korting op je toegangsbewijs via https://fitfairjaarbeurs.nl/tickets


LET OP:  via deze kortingscode kan je maximaal 8 kaarten per persoon aanschaffen en deze korting is geldig t/m het event.


LEER ALLES OVER DE MEEST EFFECTIEVE KRACHTTRAINING DIE ER IS - TROJAN WORKOUT 

Afbeelding

Als gecertificeerd Trojan Workout Instructeur leer je hoe mensen slimmer sporten met de meest effectieve krachttraining die er bestaat. Je begrijpt wat de combinatie en afwisseling van de verschillende soorten oefeningen met de spieren doen en hoe sterk mensen daarvan worden. Twee keer een half uur Trojan Workout per week is alle krachttraining die iemand nodig heeft. Je kan je binnen twee dagen certificeren als je aan de toelatingseisen voldoet. 10 & 11 december geven we de instructeursopleiding. Trojan Workout Instructeurs zijn ook meteen KNKF gecertificeerd. 


Je hoeft geen professionele fitness ambities te hebben om deel te nemen aan de certificering voor Trojan Workout Instructor. Je kan het ook puur voor jezelf doen, zodat je de fijne kneepjes beheerst van deze fysieke en mentale krachttraining. 

TROJANS

In de serie Trojans belichten we elke maand een van onze leden en hun zoektocht naar kracht. Deze maand is dat Lutz Lindenau (50), afkomstig uit Berlijn. Na zijn studie Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam deed hij een lerarenopleiding voor het voortgezet onderwijs. Hij doceert de vakken Duits en Maatschappijleer aan het ROC in Leiden.


“Ik ben van nature nieuwsgierig ingesteld. Altijd zo geweest en altijd zo gebleven. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en als ze zich niet aandienen, dan ga ik ernaar op zoek. Er is zoveel te doen, te beleven en te leren. Ik weet dat ik gelukkig ben als ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. 


Dat heb ik ook ervaren toen ik naar Nederland kwam. Als immigrant ontdek je nieuwe dingen aan jezelf en anderen en leer je hoe je daarmee om moet gaan. Integratie is een interactief systeem. Je moet kansen krijgen en tegelijkertijd moet je kansen pakken. 

Lees verder.

Afbeelding

TROJAN WORKOUT FOR TEENS 8 NOVEMBER VAN START

Afbeelding

Trojan Workout voor jongeren gaat dinsdag 8 november van start en is van 17.00 - 17.30 uur. Deze trainingsmethode, gericht op de ontwikkeling van fysieke en mentale kracht is voor jongeren van 12 - 16 jaar. Wij brengen jongeren weer in contact met elkaar, hun lichaam en hun persoonlijke kracht.  Ze trainen spelenderwijs hun spieren en grove motoriek en bouwen aan hun mentale en fysieke kracht. 

COLUMN CHARLOTTE BEUMER

Mind over matter


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


“Ik weet zéker dat ze me voor de gek houden.”


Ik denk de laatste tijd vaak aan Remy Bonjasky.
Niet zozeer aan hem als persoon, want ik ken hem helemaal niet.


Ook niet aan hem als kickbokser, want kickboksen, dat zal allemaal wel.
Nee, ik denk aan die keer, toen met die hamburger.


“Het móet een hamburger zijn die gefabriceerd is uit maden, of weet ik veel wat allemaal.”


Lees de column


Afbeelding

GEZOCHT: COLLEGA KRAV INSTRUCTEURS

Afbeelding

Wij hebben een missie om de wereld steeds sterker te maken en daarbij zoeken wij collega's die zowel fysiek als mentaal ons team willen komen versterken. Wil jij jouw mental, physical en fighting power nog verder ontwikkelen en ambieer jij het om deze kennis en skills aan anderen over te dragen? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en willen graag met je in gesprek.


Stuur een mail naar m.bos@trojanpower.nl

KIDS AGENDA 2022

woe 30 nov & vrij 2 dec            Thema Sinterklaas

za 10 december                         Centraal Examen

woe 28 dec & vrij 30 dec          Kerstvakantie – de lessen vervallen 

Image