TROJAN WORKOUT - JEUGD

Sporten is gezond! Niet alleen voor de fysieke gezondheid, maar ook het mentale welzijn. De afgelopen Corona jaren hebben een negatieve impact gehad op het welzijn van veel jongeren. Online zijn stimuleert ze vaak niet om veilig en effectief te werken aan hun lichaam en geest. Met Trojan Workout brengen wij  jongeren (weer) in contact met hun lichaam en elkaar. Ze trainen spelenderwijs hun spieren, grove motoriek en bouwen aan hun mentale en fysieke kracht.

Kids with dumbbells

Kinderen die in hun jeugd veelzijdig hebben bewogen, presteren als volwassenen fysiek ook beter en zijn mentaal weerbaarder. Dit veelzijdige bewegen bewerkstelligen wij met onze Trojan Workout Jeugdlessen, doordat de deelnemers steeds op alle trainingscomponenten worden uitgedaagd. 

Bij opgroeiende kinderen vindt een enorme verandering en ontwikkeling plaats, zowel mentaal,emotioneel, fysiek en op motorisch gebied. Deze processen hebben verband met elkaar en verdienen grote aandacht binnen de opvoeding van het kind. Lichaam en geest zijn ook bij de jeugd onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Elke les trainen de deelnemers vaardigheden van bewegen en worden ze uitgedaagd om steeds nieuwe bewegingsvormen te oefenen, verbeteren. Zo leren ze hun grenzen te verleggen voor het creëren van een zo breed mogelijke basismotoriek en de mentale vorming die daarmee gepaard gaat. 

Groepsverband

35,-
Per maand *
  • 1x per week
* 10% korting bij een jaar vooruitbetaling.
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY