Martijn Bos Krav Maga

MARTIJN BOS

Martijn Bos is CEO van Trojan Power Academy, founder van Trojan Workout, mental coach en een van de hoogst gecertificeerde Krav Maga experts ter wereld (E5). Hij werkt ruim 25 jaar als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, business coaching en empowerment trainingen. Zijn ondernemingen richten zich op mensen die zich fysiek en mentaal willen ontwikkelen. Hij is regelmatig (gast)spreker en heeft veel media ervaring: o.a. als Discipline Coach bij TV programma ‘Van Etter tot Engel goes Kenya’ (2006 RTL5), ‘Family Matters’ (2008, 2010 NCRV), als trainer bij ‘What the Frans’ (2015, NPO1) en ‘Zelfverdediging voor Vrouwen’ (Linda.TV 2016). Hij gaf aan meer dan 15.000 mensen les en heeft honderden mensen persoonlijk gecoacht.

Martijn mag zich sinds 2023 Krav Maga Expert Level 5 IKMF (International Krav Maga Federation) noemen. Dit is het hoogste niveau ooit behaald door een niet-Israëliër en wereldwijd zijn er slechts enkelen. Hij was de allereerste EIT en is een van de meest toonaangevende Krav Maga-instructeurs die over de hele wereld empowerment training geeft. Afgelopen jaar verzorgde hij evenementen in China, Australië, Hong Kong, Rusland, Tsjechië, Griekenland, Duitsland en Israël.

Daarnaast heeft Martijn veel ervaring en specialistische kennis op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China en Martijn was de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn is oprichter en eigenaar van de Trojan Power Academy. Trojan Power Academy verzorgt trainingen waarbij mensen fysiek en mentaal steeds sterker worden. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven aan te gaan en daar sterker uit te komen. Martijn heeft als missie zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek en mentaal te groeien om de volgende versie van zichzelf te worden.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY