Just Justa fotografie

MARTIJN BOS

Martijn (42) is ‘mental coach’, personal trainer, hypnotherapeut en is een van de hoogst gecertificeerde Krav Maga experts ter wereld (E4). Hij werkt al ruim 20 jaar als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, business coaching en empowerment trainingen. Hij is de CEO van meerdere bedrijven, die zich richten op mentale en fysieke kracht en heeft meer dan 10.000 mensen les gegeven.

Hij werkte gedurende 6 jaar als docent conflicthantering aan de Hogeschool in Haarlem. Onder andere als Discipline Coach bij TV programma ‘Van Etter tot Engel goes Kenya’ (2006 RTL5), ‘Family Matters’ (2008, 2010 NCRV), als trainer bij ‘What the Frans’ (2015, NPO1) en ‘Zelfverdediging voor Vrouwen’ (Linda.TV 2016)

Martijn mag zich sinds 2017 Krav Maga Expert Level 4 IKMF (International Krav Maga Federation) noemen. Dit is het hoogste niveau ooit behaald door een niet-Israëliër. Hij was de allereerste EIT en is een van de meest toonaangevende Krav Maga-instructeurs die over de hele wereld empowerment training geeft. Afgelopen jaar verzorgde hij evenementen in China, Australië, Hong Kong, Rusland, Tsjechië, Griekenland, Duitsland en Israël.

Daarnaast heeft Martijn veel ervaring en specialistische kennis op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China en Martijn was de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn is CEO van de Trojan Power Academy. Trojan Power academy verzorgt trainingen voor professionals, managers, ondernemers, (persoons)beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Martijn heeft als missie zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal en emotioneel te groeien en een steeds betere versie van zichzelf te worden.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY