Image

FIGHT LIKE A GIRL

Een van de eerste dingen die we kinderen, vrouwen en mannen leren is het roepen van "Stop!" Verbaal en fysiek communiceer je dan dat je grens is bereikt. Je leert om naar je gevoel te luisteren en deze te respecteren in plaats van te negeren, jezelf af te leiden of je gevoel proberen te verdoven. Voor velen van ons een moeilijke opgave, omdat we misschien niet genoeg in de gelegenheid zijn gesteld dit te kunnen oefenen. 


Door het succes van #notme en de aansluitende Stay Away cursus, hebben we de komende maand een nieuw FemmePower seminar in het leven geroepen: Fight like a girl, om meiden tussen de 11 - 16 jaar in de gelegenheid te stellen voor zichzelf op te komen, mentaal en fysiek. 


TROJAN POWER EVENTS

Afbeelding

FIGHT LIKE A GIRL

15.00 - 18.00 uur


Deze is voor alle meiden tussen de 11- 16 jaar.


Zodat je alleen over straat durft. Zodat je weet wanneer iemand te ver gaat. Zodat je weet wat je dan moet zeggen en wat je dan moet doen. Zodat je weet hoe je voor jezelf opkomt. En zodat je weet hoe sterk je bent.  


De kosten voor deze extra lange seminar bedragen 55,- EUR.

Meld je aan!
Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE

10.00 - 12.00 uur


Wij geloven dat je steeds sterker wordt als je jezelf blijft uitdagen. Je leert vaardigheden die je in elke situatie kan toepassen, wat het leven je dan ook biedt. 


Daarom is de inhoud van het programma altijd geheim. Ga de uitdaging aan en kom opdagen!


Gratis voor leden. 

Niet-leden betalen 20,- EUR.

Meld je aan!

NIEUW: LIVE MENTAL POWER GROEPSCOACHING

Afbeelding

Bij sterk zijn denken we vaak aan grote spieren en zware gewichten. Maar echte kracht zit tussen de oren. Een conflict is soms fysiek maar altijd mentaal. Om die kracht te ontwikkelen is training nodig. 


En dat is wat we vanaf 8 februari gaan doen met live Mental Power Groepscoaching sessies, elke dinsdagavond om 20.30 uur. Dit is geen therapie. Maar je leert wel  vaardigheden die jou beter in verbinding brengen met je kracht. En je leert omgaan met gedachten en gevoelens die je niet verder helpen. Klik hier voor meer info en schrijf je in. 

TROJANS: Daan Kamphuis

In de serie Trojans belichten we elke maand  de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Daan Kamphuis (40). Hij rondt volgende week zijn Trojan Workout certificering af en start daarna met lesgeven in zijn woonplaats Mechelen, België. Hij doet dat naast zijn werk als heftruckchauffeur.


“Ik behoor tot de generatie jongens die opgegroeid is met de films van Bruce Lee en Jean Claude van Damme. Mijn liefde voor martial arts zette me aan tot het beoefenen van judo, Jiu Jitsu, boksen, Thai boksen, Aikido, Tai Chi en sinds 2003 Krav Maga, waarbij ik in Den Haag les kreeg van Martijn Bos. Op zijn advies fietste ik van Delft naar Den Haag zodat ik nog wat extra uit mijn training bij hem zou halen. 


Ik had een aantal situaties meegemaakt in het uitgaansleven, waar ik me onveilig bij voelde. Naast een aantal vechtpartijen, ben ik een keer met een mes bedreigd en overvallen. Lees verder.


Afbeelding

TROJAN WORKOUT INSTRUCTEUR WORDEN?

Afbeelding

Onze missie is om mensen mentaal en fysiek steeds sterker te maken. Je kan je aansluiten bij onze missie door zelf een gecertificeerd Trojan Workoutinstructeur te worden. 


Als instructeur leer je andere mensen om slimmer te sporten met een van de meest effectieve trainingen die er bestaat. 12 & 13 maart geven we de instructeursopleiding.

Hier vind je meer info en kan je je inschrijven.


Ben je al een gecertificeerd Trojan Workoutinstructeur en merk je dat jouw trainees met andere vragen komen die buiten jouw fitness expertise vallen? Misschien is het dan tijd om je coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.  27 en 28 maart hebben we de level 2 Trojan Workout Coach certificering opgezet. Bekijk hier wat dat inhoudt. 

COLUMN

Overgave


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' van de Trojan Power Academy is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


‘Wil je koffie?’

Normaalgesproken is die vraag slechts een formaliteit. Ik leef namelijk op koffie, helemaal als ik net wakker ben. 

‘Nee,’ zei ik. 

‘Nee?’ vroeg hij, lachend. Ik maakte een grapje, dat kon niet anders.

‘Nee,’ zei ik nogmaals. 

‘Nee..?’ Zijn gezichtsuitdrukking een mix van shock en ongeloof. ‘Néé?!’ 


Lees verder.


Afbeelding

TROJAN WORKOUT IN HET FRANS HALS MUSEUM

Afbeelding

Trojan Workout instructeur Suzanne Betlem gaf 19 januari jl. een aantal Trojan Workouts in het Frans Hals museum, als onderdeel van het landelijke cultuurprotest.  Suzanne: "Alsof ik met mijn neus in de suikerpot ben gevallen. Het is fantastisch om op deze plek  training te geven en op die manier kunst en sport bij elkaar te brengen." Directeur van het Frans Hals museum Ann DeMeester: "Wij vonden krachttraining ook mooi bij ons aansluiten omdat dat net als kunst zo'n booster kan zijn voor je lijf." Bekijk hier het nieuws. 


ROOSTERMEDEDELINGEN

Per 8 februari zijn er ivm met de nieuwe Mental Power groepscoaching sessies een aantal wijzigingen op de dinsdagavond. Bekijk hier het nieuwe rooster. 

KIDS ACTIVITEITEN 2022

23 & 25 maart          Subleveltesten voor alle leeftijden 

15 april                     Goede Vrijdag. Alle lessen vervallen.

1 & 3 juni                  Pretesten voorafgaand aan de examens*

11 juni                       Landelijk Centraal examen even levels

26 juni                       Lokale examens oneven levels 

 

 * Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan de examens worden dit jaar pretesten afgenomen. Daarnaast dient een kandidaat bij minimaal 70% van de lessen aanwezig te zijn geweest.

Image