Image

  STORIES ON STRENGTH

De corona maatregelen komen tot hun einde. En dit betekent dat wij zonder beperking kunnen doen waar wij goed in zijn: Mensen sterker maken en hen goed laten voelen. Dit doen we met Krav Maga, Trojan Workout en Mental Power. Had je onze nieuwe website al bekeken voor inspiratie? 


EEN MACERONI PAK ALS ZELFVERDEDIGING?! 


Vorige week was er in Editie NL een item met Martijn Bos over zelfverdediging naar aanleiding van een man uit Gelderland die een pak macaroni voor zijn buik hield om een mes tegen te houden... 


Martijn: "Zo zijn er ook mensen die denken dat een sleutelbos een goed aanvalswapen is. Je vergroot echter de kans op je eigen gebroken vingers. Effectiever is het om je vingers in iemands ogen te steken. 


Een mentale misconceptie van zelfverdediging is niks doen uit angst om het conflict erger te maken. Dat is het grootste misverstand bij een delict. Een misdadiger pleegt een delict omdat hij denkt ermee weg te komen. Gevechtsbereidheid vermindert juist de kwetsbaarheid van potentiële slachtoffers. En dat begint met weten wat je moet doen." 


Vraag je zelf af vanavond als je in bed ligt: wat ga ik doen als er een inbreker komt? Waar zijn de kinderen? Wat is de vluchtroute? Hoe bewapen ik mezelf? Lees verder.

Lees het artikel
Afbeelding

NIEUW:                

EXTRA TROJAN WORKOUT 

MET MYLAISSA VAN GOOL


Op ma, wo, do en vrij ochtend van 8.45 - 9.15 uur. De perfecte tijd om voor je werk nog een half uurtje te sporten! Bekijk het rooster.


Mylaissa is sinds juni 2019 gecertificeerd Trojan Workout Instructeur. "Tijdens de pandemie gaf ik les aan een groep ouders van de school van mijn kinderen. Wij trainden in het park, maar ik miste de extra tools en bij slecht weer gingen de trainingen niet door. We gaan nu  door bij Trojan Power Academy in de Gonnetstraat en iedereen kan aansluiten. Mijn trainees vinden mijn trainingen pittig, maar ook fun. Er wordt tijdens de les ook gelachen." 

TROJANS  - LISETTE ERDTSIECK


In de serie Trojans belichten we elke maand  de zoektocht naar kracht door een van onze leden. Deze maand Lisette Erdtsieck, yogadocent Critical Alignment en winnaar Haarlemse debuutprijs met Reis van de Zeemeermin.


Hoe kwam je bij Trojan Power Academy?

Tijdens een conflict enkele jaren geleden merkte ik dat ik mijn boosheid niet kon uiten of kwijt kon. Het was een woede en frustratie waar ik niks mee kon maar die me wel dwarszat. Ik was al bekend met Trojan Power Academy, destijds Helena, via een bevriende yogadocent.  En ik besloot hiermee wat te doen. Ik ben in 2019 begonnen met de Stay Away cursus en daarna doorgegaan met Krav Maga. Inmiddels doe ik af en toe ook mee met Fight club. 

Afbeelding

Bij Trojan Power kom ik in aanraking met mijn yang, in tegenstelling tot mijn werk als yogadocent die draait om de yin-kant, het zachte en naar binnen gekeerde. Het is volledig uit mijn comfortzone. Toen een sparringsmaatje tegen me zei dat ik wel wat harder mocht slaan, raakte mij dat diep van binnen. Ik verwachtte met testosteron gedreven bodybuilders te moeten trainen, maar de groep is juist heel gemêleerd. De sfeer is goed en veilig en de mensen zijn leuk. Krav Maga is ook mentaal. Je ervaart veel belemmerende gedachtes en het is bevrijdend om deze los te laten en stukjes angst te overwinnen en agressie te kunnen kanaliseren. Je lichaamstaal is zo veelzeggend in alle communicatie. Daarnaast hebben we ook gewoon ontzettend veel lol tijdens de oefeningen. 


Lees hier het uitgebreide interview.

Afbeelding
Afbeelding

Clusterfuck 


Kettlebells zijn haar frenemies en de 'groene hel' is haar happy place. Welkom in de wereld van schrijver, coach en kravista Charlotte Beumer.


Heb jij het nieuwe e-book van Charlotte al op onze site gevonden? Neem deel in haar reis: Steeds sterker. Van labrador naar leeuw.


“Ik weet niet hoor, maar de laatste paar weken, of eigenlijk; maanden,  waren echt een totale clusterfuck.” 

Lees verder


Events

Afbeelding

#NOTME

"Alle vrouwen zouden dit moeten hebben gedaan!", dat zeggen onze Stay Away cursisten. 

Bij twijfel doen, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. 

 

Zondag 29 augustus van 11.00 - 13.00 uur begint het #notme seminar als kick off van het Stay Away programma van de IKMF. (reguliere lessen 75 min.)


Het seminar kun je los bijwonen voor 25,- Eur of vervalt wanneer je je inschrijft voor de hele cursus. 

Meld je aan!
Afbeelding

TROJAN POWER CHALLENGE

Op 4 september start Martijn Bos met een gloednieuw concept; een maandelijkse surprise seminar! 


Je weet niet wat je te wachten staat, maar je zal er zeker sterker uitkomen! Weg met die belemmerende gedachten en meld je aan!

Het seminar is gratis voor alle leden. Nieuwkomers betalen 40,- Eur entreekosten en krijgen daarnaast 3 gratis proeflessen.

Meld je aan!

Heb je al jouw abonnement vernieuwd?


Met onze vertrouwde aanpak met een nieuwe stuctuur, komt er ook een wijziging in ons aanbod. Dat je sterker wordt staat vast. Hoe jij aan je kracht wilt werken bepaal je zelf. Vanaf nu bieden we alleen nog maar onbeperkte abonnementen. Je kunt kiezen voor 1 vorm van kracht, 2 vormen of alle drie de vormen. Kijk HIER om te zien wat bij jou past. 

Roostermededelingen

Het reguliere rooster is weer in gegaan! 

Image