SLUIT JE AAN BIJ ONZE MISSIE | 7 EN 8 SEPTEMBER 2024 | HAARLEM

Dumbbells

Trojan Workout is de meest effectieve trainingsmethode die er is. De unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen maken mensen heel snel, heel sterk. Zowel fysiek als mentaal. Wil jij je meester maken van Trojan Workout en je aansluiten bij onze missie om de wereld sterker te maken en mensen in contact te brengen met hun eigen kracht? Sluit je bij ons aan en word een gecertificeerd Trojan Workout Instructeur.

TROJAN WORKOUT INSTRUCTEUR

Man holding dumbbell

Als Trojan Workout Instructor beheers je de principes, protocollen en technieken van de meest effectieve krachttrainingsmethode die er is. De unieke combinatie en volgorde van de verschillende soorten oefeningen maken mensen heel sterk, heel snel op een veilige en blessurevrije manier.

CERTIFICATIE PROCEDURE

De Trojan Workout Instructor certificering is een tweedaagse cursus, met meerdere fysieke testen, een schriftelijk examen en een instructeursexamen, waar je didactische vaardigheden worden beoordeeld. Alle deelnemers ontvangen een Trojan Workout Manual. Na het slagen voor alle vereiste tests bent u tot drie jaar gecertificeerd.

Volledige deelname is vereist om te kunnen certificeren. De cursus zal bestaan uit een mix van didactische vaardigheden, training en workouts. Basiskennis en vaardigheden met betrekking tot lichaamsgewicht en kettlebell training zullen helpen het certificeringsproces succesvol af te ronden.

Woman Exercising

FYSIEKE VEREISTEN VÓÓR DE CERTIFICERING

Om deel te kunnen nemen aan het officiële certificeringsproces moet voorafgaand aan de cursus aan een aantal minimumeisen worden voldaan. De minimale vereisten zijn de correcte uitvoering van :
  1. Trojan Pose
  2. Push up test
  3. Basis Plank test
  4. Squat test met eigen lichaamsgewicht
Een kandidaat moet kunnen aantonen dat hij of zij in staat is om zowel maximale als optimale spierspanning te genereren door middel van de Trojan Pose of Trojan Plank. Deze vaardigheden zorgen voor een correcte techniek en een veilige uitvoering van de verschillende soorten oefeningen.
  • 10 x Push Ups voor mannen, 3 Push Ups voor vrouwen
  • 10 x Bodyweight Squat, waarbij elke herhaling eindigt in een correcte Trojan Pose
  • 2 minuten gewone Plank test, keuze tussen hoge of lage plank. Geen Trojan Plank.

DEELNAME ZONDER EXAMEN

U kunt ook deelnemen aan de certificering zonder examens. Een kandidaat kan de cursus ook volgen met de bedoeling de Trojan Workout-methode onder de knie te krijgen zonder professionele ambities. De kandidaat ontvangt dan geen Instructeurscertificaat maar een Certificaat van deelname.

KOSTEN

NORMAAL € 697,-

Na aanmelding ontvangen de deelnemers de opnamen van een online theorie cursus ter voorbereiding en zodat zij een beter begrip hebben van de principes om een trainingsprogramma voor jezelf en/of andere op te bouwen.

Woman Running
COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY