JOIN OUR MISSION | 10th & 11th of December 2022 |
SAT 8.30 - 18.00 hrs & SUN 9.00 - 17.00 hrs | Haarlem

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. Trojan Power Academy is een trainingsinstituut voor mensen die zich willen ontwikkelen, fysiek en mentaal. Wil jij je aansluiten bij onze missie om mensen in hun kracht te zetten? Dat kan! Certificeer je als Trojan Workout Instructeur.

TROJAN WORKOUT INSTRUCTOR

Als Trojan Workout Instructeur begrijp je de principes achter een van de meest effectieve krachttraining die er is. De unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen maken mensen heel snel, heel sterk op een veilige manier. 

Als Trojan Workout Instructeur:

+ Weet je hoe je mensen slimmer laat sporten met slechts 2x een half uur per week.

+ Beheers je de fijne kneepjes achter de juiste techniek en uitvoering van een complete workout.

+ Beschik je over the know how om een groep mensen met verschillende niveaus en trainingsdoelen tegelijkertijd te trainen, van beginners tot topatleten.

+ Ben je direct KNKF gecertificeerd.

+ Word je lid van de Trojan Workout community met veel voordelen, mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en toegang tot klanten.

+ Kan je jezelf binnen 2 dagen certificeren als je voldoet aan de fysieke toelatingseisen.

Het CERTIFICERINGSPROCES

De Trojan Workout Instructor certificering is een tweedaags opleiding. De cursus bevat meerdere fysieke testen, een schriftelijke test en een lesgeef-examen.  Alle deelnemers ontvangen een Trojan Workout handleiding. Nadat je bent geslaagd, ben je voor drie jaar gecertificeerd.

Volledige deelname is verplicht om gecertificeerd te worden. Tijdens de cursus worden lezingen, technieken, trainingen en workouts steeds afgewisseld. Basiskennis en vaardigheden van bodyweight en kettlebell training dragen bij om de cursus succesvol af te ronden.

Voorwaarden voorafgaand aan deelname

Om deel te nemen aan de officiële certificering, moet er aan een aantal minimum eisen worden voldaan, bij aanvang van de opleiding. Deze zijn het correct uitvoeren van:

  1. Trojan Pose
  2. Push-up test
  3. Basis Plank test
  4. Bodyweight Squat test

Een kandidaat-instructeur moet aantonen dat hij in staat is om maximale spierspanning te kunnen genereren, middels de Trojan Pose en Trojan Plank. Tevens is een vereiste dat de kandidaat optimale spierspanning kan genereren, die noodzakelijk is voor een veilige uitvoering van diverse oefeningen en met de juiste techniek.

  • 10 x Push-up voor mannen, 3 x voor vrouwen
  • 10 x Bodyweight Squat, waarbij elke herhaling eindigt in correcte Trojan Pose
  • 2 minuten reguliere plank-test; keuze uit hoge of lage plank. Geen Trojan plank.

Deelname puur voor jezelf

Indien de kandidaat meedoet om uitsluitend zijn/haar eigen vaardigheden te verbeteren en geen ambitie heeft om les te gaan geven, wordt voor deze kandidaat geen lesgeefexamen afgenomen. De kandidaat ontvangt dan geen instructeurs-certificaat, maar een certificaat van deelname aan de cursus.

KOSten

– Vroegboekkorting tot 1 November: € 697,-
– Na 1 November: € 797,-

Na aanmelding ontvangen deelnemers de opnames van een online theorie les zodat ze zich op de cursus kunnen voorbereiden, een beter begrip hebben van de principes en hoe je een trainingsprogramma ontwikkelt voor jezelf en voor anderen.

COPYRIGHT © TROJAN POWER ACADEMY